Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan få en Auto Title når en person har dødd i Arizona

The Arizona Motor Vehicle Division (MVD) vil overføre et kjøretøy tittel i navnet ditt, selv om den opprinnelige eieren ikke overføre eller registrer over tittelen før han døde. Den MVD vil bare overføre et kjøretøy tittel dersom minst 30 dager er utløpt forbi eierens død, ikke bilens verdi ikke overstiger $ 50 000, og hvis du har rett til å arve bilen ved testament eller testamente rad, noe som innebærer at du er ektefelle eller barn av den avdøde. Dersom kjøretøyet overstiger $ 50.000 i verdi, er det ingen vilje, du er ikke den rettmessige arvingen eller det er en tvist, action i skifteretten er nødvendig. Instruksjoner
en

Skaff en sertifisert dødsattest. En sertifisert dødsattest kan bestilles fra en lokal Arizona viktige poster kontor. Søkeren må være 18 og være i stand til å fremlegge bevis for forholdet. Bevis på forholdet ville inkludere en fødsel eller ekteskap sertifikat som viser forholdet til den avdøde. Bare ektefeller, umiddelbare familiemedlemmer og juridiske representanter kan bestille en sertifisert fødselsattest. Kostnaden for en sertifisert dødsattest er $ 10, som i 2010.
2

Fullfør ikke-skifterett affidavit skjemaet. Dette skjemaet er nødvendig for at Arizona Motor Vehicle Division og brukes til å overføre et kjøretøy fra den avdøde eieren til søkeren. Den avdøde fulle navn, dødsdato og dødssted må legges inn i de tilsvarende feltene i skjemaet. VIN, år, merke og modell av kjøretøyet må også legges inn. Du må også behørig sverge på at du er den rette arvingen ved testament eller testamente suksesjon. Hvis ikke, se Tips for tinglysing informasjon.
3

Har din signatur på den ikke-skifterett affidavit skjema sertifisert. Du må signere skjemaet foran en sertifisert notarius eller MVD agent. Når du signerer dette dokumentet, er du også banne på at bilens verdi ikke overstiger $ 50 000, døde eieren mer enn 30 dager før du fyller ut skjemaet og du er rettmessig krav på avdødes eiendom.
4

Send det utfylte skjemaet, kjøretøy tittel, offentlig utstedt identifikasjon og sertifisert dødsattest til MVD representant. Du er pålagt å betale tittelen overgangssum på $ 4, som i 2010, og ta vare på noen tilbake registrering før tittelen er overført til ditt navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79655.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale