Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan endre adressen på en bil

Hvis du flytter til et nytt hjem, de fleste statene krever at en endring av adresse inngis med Department of Motor Vehicles i forhold til bilen din registrering. Å endre adressen på en bil, trenger du bare å gå til nærmeste DMV kontoret og fylle ut riktig skjema for å oppdatere din registrering. Avhengig av tilstand der du bor, kan du også være i stand til å utføre denne oppgaven på nettet. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale Department of Motor Vehicles kontor for å finne ut hvilke papirer du trenger å ta med når du endre adressen på bilen din registrering.
2

Bring riktige papirene til DMV kontoret. Vanligvis vil du trenger å ta personlig identifikasjon og bostedsbevis av den nye plasseringen. Post eller bank uttalelser er vanligvis akseptabelt. Noen stater krever at du gi bevis for at du er fast bosatt i staten, mens andre ikke gjør det
3

Fyll ut DMV papirarbeid og betale avgift knyttet til endring av adresse. Denne avgiften er vanligvis $ 10 til $ 12. Når flytting er behandlet, vil DMV sende deg papirene indikerer flytting har blitt arkivert.
4

Du kan også besøke www.dmv.org å starte prosessen på nettet. Klikk på "Change of Address" fanen på venstre side av nettstedet, klikk deretter på staten du bor i. Prosessen for å endre adressen din varierer mellom ulike stater. Last ned og fylle ut skjemaene indikert av nettstedet. Etter fullført, bare sende skjemaene til adressen. Du må gå til DMV hvis du ønsker å få en kopi av vognkortet med nåværende adresse, imidlertid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79639.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale