Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan overføre en tittel fra en avdød ektefelle til et barn i Virginia

Din mann eller kone er død, og du ønsker å holde sin bil i familien, spesielt ved å gi eller selge det til en av dine barn. I Virginia, kan du gjøre dette ganske enkelt så lenge du har noen viktige dokumenter. Du trenger
Død sertifikat (ektefelle)
Proof (er) for identifikasjon
Vehicle tittelen
Vis flere instruksjoner
en

Få en kopi av ektefellens dødsattest. Hvis du hadde en begravelse, kontakt din begravelse direktør for en. Du kan også få en kopi fra Office of Vital Records ved Virginia Department of Health. Ring for informasjon (804-662-6200) eller mail din forespørsel til dem på PO 1000 Box, Richmond, VA, 23218, ved hjelp av et program som du kan laste ned fra deres nettsted. Omgi betaling på $ 12 (per juni 2011) og en kopi av noen form for personlig identifikasjon som etablerer deg som ektefellen (en fullstendig liste over akseptabelt identifikasjon er gitt på baksiden av søknaden).
2 < p> Fyll i avsnittene om bilen tittelen heter "Overdragelse av tittel av eier" og "Søknad om ny eier Certificate of Tittel og registrering." Legg merke til kilometerstand (kjørelengde på bilen), og fyll det i den aktuelle boksen på tittelen.
3

Gå til din lokale Department of Motor Vehicles (DMV) med barnet ditt, som må være minst 18 år. Ta dødsattesten, din ID og kjøretøyet tittelen. Sørg for at barnet har sin gyldig førerkort med dem.
4

Demonstrer dine rettigheter survivorship (og evne til å overføre tittelen) om navnet ditt står oppført på tittelen sammen med at din ektefelle og ordet "eller" mellom navnene. Dette etablerer deg som en medeier. Du er også ansett som en medeier hvis ordet "overlevende" etter navnene.
5

alternativ handling hvis du ikke er en medeier (hvis "og" vises mellom ditt navn og din ektefelles på tittelen, er det ingen omtale av "overlevende" av enten navn eller navnet ditt er ikke på tittelen i det hele tatt). I dette tilfellet må du bevise at du har rett til bilen som en utøver eller administrator av din avdøde ektefelles eiendom. Fremvise kopi av ektefellens vilje navngi deg som fullbyrder. Bilen tittelen kan nå bli overført til ditt navn, slik at du kan overføre den til barnet ditt.
6

Fyll ut skjemaet VSA 24 Statement of Myndighet til å tildele Tittel skjema når du har blitt akseptert som å ha sameie eller rettighetene til en utøver. Du og barnet må begge underskrive dokumentet og betale passende tittel overgangssum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79670.html

Previous:
Next: No

Bil Private Sale