Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hva er en åpen tittel for en bil eller lastebil i Tennessee?

Kjøpe en bil eller lastebil i Tennessee, som med enhver stat, er en juridisk transaksjon som bærer konsekvenser man kanskje ikke umiddelbart vurdere. Å ha en skikkelig signert tittelen beskytter deg og selgeren. En åpen tittel, eller en som ikke er riktig godkjent av kjøper, presenterer en potensiell risiko for begge parter i transaksjonen. Undersøke Vehicle Tittel for Mismarks

grundig undersøke tittelen for mismarks. Mismarks er noen notater, telefonnumre, lån tall eller noen form for merking som er på tittelen er ikke en del av relevant tittelen opplysninger som kreves av den utstedende stat. Mismarks kan føre til at Department of Motor Vehicles å nekte tittelen på grunn av uautoriserte tilleggene gjort til det utover den tiltenkte og obligatorisk informasjon. En reprosessering eller "rydde opp" kan påløpe.
Sjekk VIN nummer på tittelen for nøyaktighet

VIN nummer eller kjøretøy identifikasjonsnummer på tittelen må tilsvare nøyaktig til VIN nummer trykt på bil eller lastebil som blir kjøpt. VIN er funnet på førersiden dash ved vinduet som en innfelt forlaget på en aluminium tag. Det kan også bli funnet på førerdøren eller førerdøren jamb trykt på en hvit etikett sammen med byggeår og andre data.
Sjekk for nøyaktighet på Vehicle Information

Pass på at informasjon som identifiserer bilen stemmer med det faktiske bilen. Verifisere merke, modell, årsmodell, farge, type og stil på bilen.
Bekrefte eierskapet

Sjekk at eieren oppført på tittelen er den personen salg av bilen. Mer enn ett navn kan vise som selger. Det kan være en mann eller kone, eller det kan være to venner som har lik eierandel. Kontroller at navn og adresser på tittelen matche selgerne og at alle eierne er til stede på tidspunktet for salg.
Signering av Tittel

Når et salg har vært gjort, vil selgeren eller selgere av bilen hvert tegn, skrive ut og date tittelen på et bestemt sted på tittelen. Være positivt at signaturen nøyaktig lik den trykte eierskap navn på forsiden av tittelforbindelsen. En feilplassert bokstav eller initial kan føre til at tittelen blir avvist. Kjøperen av kjøretøyet må også signere, skrive sitt navn og dato og fyll i kjøpsprisen av tittelen på tidspunktet for salg. En oppføring verifisere kilometerstand bør også settes inn på riktig sted på tittelen. Unnlatelse av kjøperen å registrere vil resultere i en åpen tittelen. Denne situasjonen holder bilen ansvar i hendene på selgeren selv om bilen er ikke lenger i hans kontroll. Dersom en hendelse som en ulykke eller brudd oppstår, de juridiske konsekvensene falle tilbake på den nåværende eieren av kjøretøyet, som er selgeren siden tittelen ikke har blitt overført fra en signatur.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79638.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale