Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Slik registrerer Over en bil tittel i Ohio

Når du kjøper en bil, det er litt mer til det enn bare en utveksling av kontanter. Det er to svært viktige skritt involvert, overføring av eierskap og overføring av eierskap. Begge har flere trinn som må være riktig følges slik det kreves i Ohio statlig lovgivning. Dette inkluderer å fullføre nødvendig informasjon på baksiden av tittel samt å betale de nødvendige skatter og søker om en ny bil tittel. Du trenger
Bil
Vehicle tittelen
Kjøpers navn og adresse
kilometerteller informasjon
Notarius Publicus
Vis flere instruksjoner
overføring av eierskap av kjøretøyet

en

logg over tittelen. Når salget har funnet sted, må kjøpers navn og adresse fylles ut på baksiden av den aktuelle tittelen.
2

Fyll ut kjøpesummen på bilen. Dette kreves av staten.
3

Fullfør kilometertelleren sertifisering på tittellinjen med kjørelengde nøyaktig slik den vises på kilometertelleren. Det er ulovlig å forfalske denne informasjonen slik, være at den er korrekt.
4

Fullfør selgerens notarius delen som ligger under kjørelengde området, og har det attestert. Hvis tittelen ikke er attestert, kan tittelen ikke overdras.
5

Få kjøpers underskrift. Kjøperen må signere og skrive navnet hans, enige om å kjørelengde som fremgår av selgeren.
6

Lag kopier. Selgeren skal da lage en kopi av forsiden og baksiden av tittelen for hennes plater.
7

Fjern de gamle bilskilt fra bilen, siden de ikke kan brukes.

Overføre Title inn Ditt navn
8

Få en midlertidig kode. Når salget har funnet sted, har salget informasjonen er gjennomført på baksiden av tittelen og tittelen er blitt attestert, skal den nye kjøperen ta den tildelte tittelen til den lokale visejustissekretæren kontor og kjøpe en 30-dagers lisens tag.

9

Fortsett til Clerk av Courts Tittel kontor innen 30 dager til å søke om en tittel i ditt navn. Hvis dette ikke gjøres innen 30-dagers tidsrammen, vil det være en fem-dollar sen gebyr kostnader.
10

Betal salg og bruk skatt som er basert på salgsprisen på bilen . Denne prisen vil variere mellom fylkene. Du kan ringe på forhånd for å finne ut hvor mye det vil være i forkant.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79632.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale