Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan finne den Tittel nummeret Så jeg kan få en Duplicate Tittel

En tittel er et juridisk dokument som er et krav for salg av en eiendom av et kjøretøy. Dette dokumentet representerer en enkeltpersoner rett som eier av eiendommen. Bruksnummer bidra til å identifisere disse dokumentene, og er registrert med juridiske enheter for å kontrollere eieren som står oppført. Opprette et duplikat sertifikat av tittelen krever mange lovlige former for å verifisere ektheten, sammen med en svært detaljert forklaring på hvorfor en duplikat sertifikat er nødvendig. Det dupliserte tittelen vil bli sendt til lien innehaveren av posten eller den registrerte eieren. Instruksjoner
en

besøk eller ringe fylket funksjonærer kontoret, og gi dem oppdeling og adressen til din eiendom eller land pakke. De vil henvise deg til riktig jurisdiksjon som har alle registreringer av tittelen verifikasjoner.
2

Fullføre en tittel søk søknad som instruert. Du kan bli belastet et gebyr for denne tilgangen. Spør dem for veiledning på informasjon om skjemaet, og deretter tilbake til de ansatte for deres avklaring av tittelen.
3

Skann biler registreringskort å oppnå tittelen antall kjøretøy. Dette tallet er åtte sifre og kan plasseres på linjen like over Kjøretøy Identification Number, eller VIN. Du kan også bruke din registrering fornyelse invitasjonen, som tittelen nummer vil bli oppført der også.
4

Spør en lokal land tittelen kontor i ditt område, hvis du har mistet tittelen og trenger verifisering av tittelen nummer. Du kan også bruke en advokat eller et register agent for å finne dette nummeret trygt og lovlig. Igjen, gi dem den informasjonen de ber om, fra din adresse og inndeling, til kjøpsdato og andre spørsmål som vil hjelpe dem bekrefte at du er faktisk den juridiske eieren av eiendommen.
5

File for en duplikat sertifikat av tittelen gjennom å fylle ut SFN 2872 søknad om Certificate of Tittel og registrering. Du må klart fremgå av søknaden årsaken til duplikat. Hvis tittelen viser en lien på tittelen, må tittelen bli sendt til lien holderen med mindre en SFN 2876 Offentliggjøring av Lien ved juridisk eier er gitt. Den generelle duplisering tittelen avgiften er fem dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79661.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale