Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Private salg bil Prosedyrer

de fleste unngå bryet med å selge en bil ved å bytte den inn eller utrangering det for penger. Hvis du er trygg og kan håndtere stresset involvert så kan du gjøre noen gode penger hvis du selger den privat. Andre foretrekker en ekstern forhandler for å selge bilen sin for å unngå eventuelle problemer. Still Pris og forberede Bil

Pris bilen konkurransedyktig med tanke på prisene på markedet samt noen kosmetiske problemer som bulker, riper og overfladiske skader. Før priser det, ta hensyn til bilens ulykken historie og mekaniske problemer. Søk på nettet for å se hva biler av samme merke, modell og år selger for mens vurderer kjørelengde før du setter en verdi. Nå forbereder bilen ved å få den rengjøres grundig innvendig og utvendig. Gi bilen en god shine av voksing det så det ser presentabel å bli solgt.
Annonser og Vis Kjøretøy

Annonsere gjennom ulike medier slik at du får god eksponering for kjøretøyet. Stikke en "til salgs" skilt på bilen med kontaktinformasjon for å tiltrekke seg kjøpere. En annonse kan plasseres i lokalavisen samt nettannonser. Få kundene til å prøvekjøre bilen, men sjekk med forsikringsselskapet ditt først for å se om noen andre som driver kjøretøyet vil bli dekket. Potensielle kjøpere må vise ID-bevis før test kjøring.
Betaling

Bestem hva slags betaling du vil akseptere. Sjekk hvilke transaksjoner er problemfri samt de med høyest risiko. For eksempel vil kontanter være mye enklere i motsetning til sjekker, som kan bli avvist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79662.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale