Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Slik importerer biler fra Tyskland

Tyskland var den nest største eksportøren i verden i 2009, og en bulk som kom fra biler. Populære tyske merkene inkluderer luksus Audi, BMW og Mercedes-Benz linjer, samt mer moderat priset Volkswagen og General Motors datterselskapet Opel. Tyskland er det tredje største produsent av biler i verden etter USA og Japan. Instruksjoner
importere kjøretøy
en

Betal for bilen du kjøper enten med kontanter, kredittkort eller en bank lån. For et lån, enten en bank i landet du bor, eller i Tyskland kan brukes.
2

Kontroller at bilen du kjøper oppfyller landets utslipp standarder. Disse varierer fra land til land, og noen ganger av staten, som California har strengere standarder enn resten av USA, som i 2010. Den europeiske union har standard bil utslippskravene som er de samme for hvert medlemsland.
3

Bestem import tariff. Tyskland er en del av Schengen-området, en tollunion som inneholder mye av det kontinentale Europa. Det er ingen import avgifter for å bringe en tysk-kjøpte bilen i et annet Schengen-land. Land utenfor Schengen-området vil trolig kreve en import tariff på tysk-kjøpte biler.
4

Avgjør om å ta med bilen til ditt land etter land eller sjø. Fraktpriser varierer, avhengig av hvor du leverer bilen. Avhengig av avstanden, kan du velge en ferge eller lasteskip.
5

Registrer bilen under ditt eierskap med den lokale bil autoritet når det når landet ditt. Du må ta med tittel samt personlige identifikasjonspapirer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79647.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale