Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan skrive en salgsavtale for en privat fest Car Sale

Når du kjøpe eller selge en bil som en privat fest i stedet for gjennom en forhandler, vil du ønsker å skrive opp en salgsavtale. Hva avtalen må inneholde kan variere litt fra stat-til-stat, så husk å sjekke med Department of Motor Vehicle for staten der bilen blir registrert. En enkel regning for salg, eller salg avtale, kan bli skrevet eller skrevet på et ark, og må være undertegnet av begge parter --- kjøper og selger. Du trenger
merke, modell og år av Bil
Selgers navn
Kjøpers navn
VIN # for bilen
Papir
Pen
Salgspris av bilen

Vis flere instruksjoner
en

Start med selger info. Du kan starte regning for salg med selgeren informasjon, slik det står: «Jeg [selgers navn]."
2

Inkluder bilen informasjon. Deretter må du ta med det som blir solgt, så uttalelsen ville fortsette, "solgte en [Year, merke, modell og VIN nummeret på kjøretøyet]."
3

Legg inn kjøperens informasjon. Fortsett uttalelsen med kjøpers informasjon. "Til [Kjøpers navn] for mengden av [Inkluder salgsprisen på bilen]."
4

Skriv garanti informasjon. Mest bruktbil salg mellom private parter er "as is" salg som betyr at bilen ikke inneholder noen form for garanti. Du ønsker å inkludere denne informasjonen i salgsavtalen. Det kan være formulert å si: "Nei uttrykkelig eller underforstått garanti. Kjøretøyet er solgt som den er".
5

Signer avtalen. Både selger og kjøper av kjøretøyet må signere avtalen for å gjøre den juridisk bindende.
6

Inkluder personlig kontaktinformasjon. Du kan også være lurt å inkludere personlig kontaktinformasjon som et telefonnummer og adresse for kjøper og selger. Dette kan hjelpe kjøperen å ta kontakt med selger hvis ytterligere informasjon er nødvendig for å registrere bilen, eller for selger hvis det er noe problem i å overføre bilen ut av selgerens navn.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79619.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale