Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan endrer jeg en tittel for bil i Georgia?

Ifølge Motor Vehicle Division av Georgia Department of Revenue, er alle bilmodeller 1986 eller eldre pålagt å ha et registrert Georgia tittel. Du har 30 dager fra kjøpsdato (eller den datoen bilen ble gitt til deg, i tilfelle av en gave) å ha tittelen på bilen overført til ditt navn. Du kan få tak i og sende de riktige papirene for å be om tittelen overføring på din lokale fylke tag kontor. Du trenger
Proof of ansvarsforsikring
Førerkort
MVD skjema MV-1
Proof bilen har passert utslipp inspeksjon
penn med blå eller svart blekk
Betaling for avgifter
Vis flere instruksjoner
en

Spør den forrige eieren for den opprinnelige tittelen på kjøretøyet, hvis det er tilgjengelig. Dette vil gjøre å få bilen tittelen overført til ditt navn mye lettere. Hvis den opprinnelige tittelen er tilgjengelig, er det en seksjon for overføring på tittelen. Har den opprinnelige eieren tegn på riktig sted, noe som indikerer at han overfører eiendomsretten til deg. Hvis den opprinnelige tittelen ikke er tilgjengelig, må du ha eieren fullføre en Bill of Sale skjema fra Georgia Motor Vehicles Division nettside. Du må ha dette skjemaet med deg når du søker om tittelen selv om kjøretøyet er en gave.
2

Skaffe ansvarsforsikring for kjøretøyet. Du trenger bevis for denne forsikringen når du går til ditt fylke tag kontor for å søke om tittelen overføring, så hvis du kjøper forsikring på nettet eller over telefon, spør om de kan sende eller fakse deg en kopi av forsikringen kortet.

3

Skaff bilen utslipp inspeksjon dersom bilen er mindre enn 11 år gammel. Igjen, må du ta med bevis for bestått denne inspeksjon for å få tittelen overføringen. Hvis bilen din ikke består utslipp inspeksjon, vil du trenger for å få det fikset, og har det inspiseres igjen. Det finnes ingen unntak fra denne regelen for biler som er mindre enn 11 år gammel.
4

Last ned og fyll ut skjemaet MV-en fra Georgia Motor Vehicles Division nettside. Du må fylle ut skjemaet i svart eller blått blekk bare. Du kan også få skjemaet fra din lokale fylke tag kontor.
5

Ta fullført MV-en form, dekkes av forsikringen, et bevis på at bilen har passert utslipp testing og fullførte regning på salg danner til din lokale fylke tag kontor med førerkort. Du må også ta med en form for betaling for å betale tag og tittel transfer omkostninger. Ekspeditøren på kontoret vil akseptere skjemaene, må du kontrollere at du har tatt de riktige saksdokumenter og ta betaling. Tittelen vil bli sendt til deg i løpet av fire til seks uker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79624.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale