Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan endre en Automobile Tittel i Washington

En kritisk steg i å kjøpe eller selge en bil i delstaten Washington overfører bilens eierskap tittelen til den nye eieren. Dette dokumentet er nødvendig for å bevise for staten og politiets tjenestemenn som er den rettmessige eieren av kjøretøyet og skal overføres umiddelbart. Staten Washington krever den nye eieren av en bil for å rapportere salget og overføre tittelen på en 15-dagers vindu. Heldigvis er prosessen ganske problemfri, forutsatt at du har alle dine ender på rad. Du trenger
Vehicle sertifikat av eierskap
Bill of sale
Kjøretøy sertifikat av eierskap søknad
Proof av utslipp testing
Vis flere instruksjoner
1 < p> Skaff den opprinnelige tittelen, eller kjøretøy sertifikat av eierskap, fra selgeren. Selgeren må signere og registrere datoen for salg på tittelen. I tillegg krever staten Washington kilometertelleren lesning av biler laget i løpet av de siste 10 årene for å bli registrert på tittelen. Du må også signere og datere den opprinnelige tittelen.
2

Skaff en regning for salg fra selgeren. Dette vil bli brukt av staten Department of Motor Vehicles å beregne skatter som skal innkreves ved salg. En regning for salg kan også legitimere salget i tilfelle av en rettstvist.
3

Motta Søknad om Vehicle Certificate of Ownership fra Washington DMV og inn all nødvendig informasjon.

4

sende søknaden for Vehicle Certificate of Ownership, den opprinnelige tittelen, og regningen for salg til DMV i person eller per post. Du må betale en tittel overgangssum på $ 15,50, pluss eventuelle avgifter som skal brukes basert på salgsprisen på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79630.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale