Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan sette en Fork oljenivå på en Harley Davidson FLHX

Den riktige fremgangsmåten for å sette gaffelen oljenivået på noen FLH, inkludert FLHX, er uforståelige. Du setter riktig mengde olje i, og deretter, ved hjelp av et spesielt verktøy som ser ut som en sykkelpumpe, tar du bare litt ut. Verre er det verktøyet selges kun på Harley-Davidson. Når en smart tjeneste forfatter virkelig ønsker å snooker du han vil fortelle deg noe til effekten av høyre gaffel tar 11,2 gram av olje, men din venstre bare tar 11,1. Tallene han gir deg er et produkt av den uforståelige offisielle Harley prosedyre, ikke noen mekanisk forskjell mellom gafler. Du trenger
Harley-Davidson Type E gaffel olje eller tilsvarende
Målebeger med minst en halvliter kapasitet
Front Fork oljenivåmåleren (HD delenummer 59000B) eller tilsvarende
Metric hersker
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Mål 11,2 dl, som er 300 milliliter, av Harley Davidson gaffel olje eller tilsvarende i et målebeger. Hell gaffel olje inn i toppen av en tørr FLH gaffel som du har fjernet både gaffel cap bolt og gaffel tube plug men ikke gaffelen våren.
2

Skyv gaffel rør inn glideren flere ganger for å fjerne all luft fra gaffelen tube.
3

Løsne metall set ringen på gaffelen oljenivåmåleren ved å løsne tommeskruen. Mål 125 millimeter fra enden av oljenivåmåleren rør med en metrisk linjal.
4

Juster metallringen på den fremre gaffel oljenivåmåleren slik at bunnen av ringen er nøyaktig 125 millimeter fra enden av måleren røret. Stram til.
5

Skyv gaffel oljenivåmåleren håndtaket helt inn i måleren. Sett metallring på toppen av gaffelen og sett måleren slangen inn i gaffel.
6

Trekk gaffelen oljenivåmåleren hele veien opp til å suge ut overflødig olje i gaffel røret. Utvise overflødig olje i en renne pannen og gjenta prosessen for den andre gaffel røret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75267.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair