Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

'95 Camaro Feilsøking

The 1995 Camaro er en sportsbil produsert av Chevrolet. 1995 modellen leveres med en V-6 motoren sammen med en multipunkt bensininnsprøytning. Hvis du har problemer med '95 Camaro, er det flere ting du kan gjøre før du tar det inn i en butikk. Vanlige problemer oppstår med drivstoff, batteri eller tennpluggene på bilen. Disse reparasjonene trenger ikke å være gjort av en tekniker. Du kan gjøre dem selv. Du trenger
Isolert tang
boks med brus
Stålbørste
Gass
Batterilader
Nytt batteri
50/50 kjølevæske
Spark plug

Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret for å få tilgang til batteriet. Kontroller at tilkoblinger fra kablene er stramt med batteripolene. Bruk et par isolert tang for å stramme tilkoblingene. Se over de tilkoblinger for eventuelle korrosjon. Rengjør forbindelser med brus og en stålbørste til å fjerne rust.
2

Vri tenningen til "On" posisjon til å engasjere instrumentpanelet. Se over de målere for å sørge for at du har nok drivstoff til å starte bilen. Fyll tanken hvis du trenger mer drivstoff. Hvis målerne ikke vil slå seg på, har du et problem med batteriet. Koble batteriet til en batterilader og la den over natten. Prøv å starte bilen. Bytt ut batteriet hvis bilen ikke vil starte på nytt.
3

Se over kjølevæsken nivåer hvis bilen er overoppheting. Kjølesystemet er på venstre side av motoren under panseret. Fyll kjølevæske system med 50/50 kjølevæske for å avhjelpe problemet. Du kan bruke vanlig vann om nødvendig til du kan få kjølevæske.
4

Trekk til tennpluggen fra tennpluggen boliger på motoren. Dette er merket som "tennplugg" på motoren. Trykk på tennpluggen sin oppslagstavle til metallet på bilen. Se etter en blå gnist fra tennpluggen. Blå gnister bety at tennpluggen må skiftes. Tennplugg kan bli funnet på lokale bilverksteder.
5

Se på bunnen av bilen for eventuelle lekkasjer. Hvis du finner en lekkasje, har Camaro slept til en butikk for ytterligere undersøkelser. Verksteder har spesifikke verktøy for diagnostisering lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75268.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair