Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

6,0 Powerstroke Issues

Den 6,0-liters Powerstroke var en turbo-diesel motor som brukes i et bredt utvalg av Ford lastebiler og varebiler. Frem til 2007 ble alle Powerstroke motorer gjort av en underleverandør, Navistar. Dessverre hadde Navistar dårlig kvalitetskontroll og alle motorer produsert av Navistar hadde mange problemer. Den 6,0-liters Powerstroke kostnader Ford millioner i garantireparasjoner, i tillegg til den ekstra kostnaden for ny utforming av motorene. Upålitelig Variable Vane turbolader magnetventil

Alle turbo-dieselmotorer er avhengige av en turbolader for å skikkelig brenne drivstoff /luft blanding. På Powerstroke, er en variabel skovl brukes til å justere luftinntaket kommer fra turboladeren inn i motoren. En solenoid styrer graden av rotasjon av bladet. På navistar Powerstrokes solenoiden løsner lett, i tillegg til å korroderer tidlig. Skade på magnetventil hindrer variable vane å endre posisjon. En Powerstroke med en skadet magnetventil vil lide effekttap gjennom kraften band.
Carbon Innskudd

Alle Navistar motorer, ikke bare Powerstrokes, lider av overdreven karbon innskudd. Karbon innskudd er et biprodukt av forbrenning av karbon-baserte drivstoff som diesel. I en godt designet motor karbon er skjøvet ut i løpet av eksos syklus av brennkammeret. Dessverre Navistar ikke fikk drivstoffinsprøyting rett, og karbon bygger seg opp med hver forbrenning syklus. En Powerstroke med sot viser overdreven svart eksosrøyk samt effekttap ved høyere turtall.
Defekt mottrykk i eksosen (EBP) Sensor

eksos tilbake trykksensor forteller motoren hvilken motstand er i eksossystemet. Overdreven mottrykk kan kvele motoren og turboladeren. I 6,0-liters Powerstroke, løsner sensoren lett fra eksosanlegget, frata ECU av data. En frittliggende sensor vil føre til avgasser strømmer tilbake inn i forbrenningskammeret, drøye motoren. I tillegg vil eksosen strømme tilbake inn i turbo og stoppe det fra å spinne.
Fuel Injector Sele Chafing

Den farligste feil i 6,0-liters Powerstroke er den lett skadet drivstoff injektor sele. Linjene er lagt over motoren støtte struts, som skifter når motoren dreiemoment. Dette skiftende chafes drivstoffslanger til poenget med lekker. Selv om diesel er mindre brannfarlig enn vanlig gass, er det fortsatt en brannfare. Ikke bruk alle kjøretøy som lekker drivstoff. Hvis det er drivstoff pytter under motoren, og brenselet linjer har blitt skadet. Kontakt en Ford forhandler for reparasjoner. Ford har kjøpt tilbake noen lastebiler med dette problemet i stedet for å betale for reparasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75466.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair