Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

2001 Eclipse Mitsubishi Harmonic balanserer fjerning

Mitsubishi Eclipse er en to-dørs sedan som Mitsubishi har produsert siden 1990, og består av fire generasjoner som i 2011. 2001-modellen er en tredje generasjons Eclipse, som omfatter 2000 gjennom 2005-modeller. Den harmoniske Balanseblokken, eller veivaksel spjeldet, er en vekt på veivakselen skivene som reduserer vibrasjoner forårsaket av en hurtig-roterende veivaksel. I tilfellet med den 2001 Eclipse, er veivakselen spjeldet en integrert del av veivakselen skivene. Prosedyrene for å fjerne den fra en veivaksel spjeldet 2001 Eclipse varierer litt, avhengig av motoren. Du trenger
Stikknøkkel satt
Floor jack
Jack står
Puller for veivakselen skivene
Vis flere instruksjoner
en

Fjern kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel. Dette sikrer at du ikke starter motoren ved et uhell mens du fjerner veivakselen balancer.
2

Løsne de ekstra drivreimer rundt veivakselen skivene for å få tilgang til skivene.

3

Hev bilen med et gulv jack og støtte den på bukker. Koble fra høyre forhjul med en hjulmutternøkkel. Fjern festene for den indre splash skjold på høyre framskjerm med en pipenøkkel. Løsne splash skjold fra høyre framskjerm.
4

Koble festeboltene som fester Veivakselremskive til veivakselen tannhjulet med en pipenøkkel. Utfør dette trinnet hvis motoren din har et slagvolum på 1,5 liter, 1,6 liter, 2,0 liter eller 2,4 liter.
5

Fjern bolten i midten av veivakselen skivene med en pipenøkkel. Utfør dette trinnet hvis motoren din har et slagvolum på 1,5 liter, 1,8 liter, 3,0 liter eller 3,5 liter.
6

Fest en avtrekker til veivakselen skivene, og fjerne det fra veivakselen. Veivakselen Balanseblokken er en del av skivene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75303.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair