Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Jeep Grand Cherokee 2000 Headlight Installasjon

Mens noen biler bruker enkle frontlykter å ta hensyn til både lave og høye bjelker, sysselsetter 2000 Jeep Grand Cherokee separate pærer for hver per frontlys forsamlingen. Som et spørsmål om faktum, hver fører-og passasjersiden frontlys forsamlingen huset totalt fem pærer inni. En nærlyskaster, ett fjernlys frontlys, to parkeringsplasser lys og en kombinasjon markør /retningsbestemt lys. For å få tilgang til og erstatte noen av disse lysene krever at du fjerner frontlys forsamlingen. Du trenger
Ratchet og 7mm socket
9006 erstatning frontlys (nærlys)
9005 utskifting frontlys (fjernlys)
Vis flere instruksjoner
1

Åpne panseret til 2000 Jeep Grand Cherokee og finn jekkskruen på toppen bak sentrum av frontlys forsamlingen som inneholder frontlys blir erstattet.
2

Fjern jekkskruen med skralle og en 7mm socket. Pakk den lange jack skru ut av sitt kammer på baksiden av frontlys montering og sett den til side.
3

Grab frontlys forsamlingen på øvre indre hjørne og nedre ytre hjørne og vrikke forsamlingen fri til å velte de frontlys justering styrepinnene. Dette vil kreve litt kraft for å velte justeringspinnene.
4

Reach bak forsamlingen (festet til wire sele tilkoblinger av hver frontlys og pære å få tilgang til brukte frontlys. Nærlys er plassert på ytre enden av montering og fjernlys på den indre enden av forsamlingen.
5

Koble den blå klipp av ledningsnett fra bunnen av frontlys.
6 < p> Twist frontlys basen en kvart omdreining mot klokken for å fjerne kompositt frontlys fra forsamlingen.
7

Sett den nye lav eller fjernlys frontlys være forsiktig med å berøre glasset pære inn på baksiden av frontlys montering og justere kategoriene av kompositt frontlys til sporene i forsamlingen. Trykk på frontlys innover og deretter vri basen klokken til den låses på plass.
8

Koble den blå pluggen på ledningen sele til bunnen av frontlys.
9

Rest frontlys forsamlingen i hulrom sin og teste frontlys for drift.
10

Juster frontlys justering styrepinnene med seter i frontlys forsamlingen hulrom og presse forsamlingen på plass.
11

Bytt jekkskruen og skru det fast med skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72761.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair