Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan ta tiden på en SB Chevy

En forbrenningsmotor trenger fire viktige ting å kjøre. De er: luft, drivstoff, kompresjon og gnist. Disse fire tingene må arbeide sammen i perfekt harmoni eller timing. Når timing en liten blokk Chevy, vi egentlig bare endre bestemt tidspunkt hvor tennpluggen vil danne gnister og føre til en eksplosjon i referanse til posisjonen av stempelet når det er nær øvre dødpunkt i sylinderen. Du trenger
Vernebriller
Sveisehjelm
Timing lys
Stålbørste
Grinder
baufil
lær arbeidshansker
Tennpluggnøkkel
Gammel tennplugg
3/8 tommer med 2-tommers bolt
Mig sveising
Vise
Vis flere instruksjoner
en

Grind elektroden av bunnen av en gammel tennplugg, ikke skade gjengene. Sett tennpluggen i en skrustikke og hammer en trøkk gjennom tennpluggen å fjerne porselen. Kutt hodet av en 3/8 tommers med 2-tommers bolt med en baufil. Puss bolt-akselen rundt og glatt der hodet ble fjernet. Sett bolten inn i tennpluggen så avrundet akselen stikker ut av gjengede enden av den nå hul tennpluggen om 1 1/2 inches. Sveis bolten til tennpluggen på motsatt side av gjengene. Tillat denne pluggen stoppe å kjøle.
2

Fjern minuspolen fra batteriet på bilen. Fjern alle tennpluggene fra den lille blokken Chevy motor. Merke tennplugg ledninger å holde orden på dem for enkel utskifting.
3

Rengjør harmonisk balancer så null graders linje kan sees. Bruk en stålbørste hvis nødvendig. Sett den spesielle modifiserte tennplugg inn nummer en sylinder i motoren. Nummer én sylinder er sylinderen nærmest radiatoren på førersiden av bilen.
4

Roter motoren veldig sakte og forsiktig for hånd til stempelet kommer opp sakte mot pluggen stopp. Gjør en drittsekk slag mark som justerer perfekt med null mark på timing kategorien. Rotere motoren i motsatt retning meget langsomt og forsiktig for hånd inntil stempelet kommer opp mykt mot pluggen til stopp. Igjen gjøre en drittsekk slag mark som justerer perfekt med null mark på timing kategorien. Umiddelbart fjerne pluggen stopp.
5

måler den nøyaktige avstanden mellom de to stikk slagmerker og dele det måling av to. Den sanne øvre dødpunkt er nøyaktig halvparten av avstanden mellom de to slagmerker og det bør være en linje merket med null grader på balancer, hvis balancer ikke er skadet. Hvis den opprinnelige null linjen ikke faller nøyaktig halvveis mellom slagmerker, skriftlærd en ny linje ved hjelp av en baufil blad. Bruk dette nye og presis linje til gang motoren.
6

Sett alle tennplugger og fest alle tennplugg ledninger. Sett på minuspolen på batteriet. Løsne fordeleren hold-ned bolten ved bunnen av distributøren akselen. Fjern vakuum linje fra distributørens vakuum forhånd og plug linjen med en liten bolt.
7

Sett knotten på timing lys til de ønskede timing grader i henhold til spesifikasjonene for bilen. Også, justerer motorens tomgangsturtall til de ønskede spesifikasjonene for bilen ved hjelp av digital avlesning på timing lys. Klem timing lysets pickup klemme til nummer én tennpluggen. Klem den røde klemmen til plusspolen på batteriet og den svarte bakken klemmen til den negative terminalen.
8

Start kjøretøyet. Rett timing lys i harmonisk balancer. Med motoren i gang, justere øvre dødpunkt merket på balancer med tilsvarende merke på timing kategorien. Rotere distributør i den ene eller den andre for å justere merkene etter behov. Stram distributør hold-ned bolt når merkene perfekt justert. Kontroller at tidtakingen skal være sikker på at det rørte seg ikke mens du strammer distributør. Hvis det flyttes, gjenta timing prosedyren til merkene justere og distributøren er stramt.
9

Nullstill tomgang og fjern timing lys. Koble vakuum linje til distributør timingen skal settes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74585.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair