Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Jeep Crank Sensor

Din Jeep kan trenge en ny sveiv sensor hvis det begynner hardt, fusker eller steiler tilfeldig. Veiven sensor er plassert på klokkehus av alle seks sylindre Jeeps og er ansvarlig for å lese av hastigheten og posisjonen av veivakselen når motoren er i gang. Sensoren sender denne informasjonen til motorens CPU eller datamaskin hvor den brukes til å bestemme motor tenning timing, drivstoff kartlegging og flyt samt andre variabler. En ny sveiv sensor, eller CPS, kan kjøpes hos din Jeep-forhandler eller en auto deler butikken. Du trenger
Metric socket satt
New sveiv sensor
Vis flere instruksjoner
en

Locate sveiven sensor på overføring bjelle boliger. Det er på venstre eller førersiden av bjelle boliger omtrent tre fjerdedeler av veien opp fra bunnen av sendingen.
2

Fjern de to mutrene som holder sensoren til bjelle boliger med en socket og skralle. Du kan trenge en forlengelse på skrallen for å nå de nøtter. Skyv sensoren av monteringsskruene og legge den på overføring for nå.
3

Finn den elektriske kontakten på passasjersiden av motoren og koble den ved å slippe låsetappen på kontakten og trekke den ut av ledningsnettet kontakten. Du kan følge ledningene tvers overføring til å finne kontakten lett.
4

Fjern sveiv sensor og kast den. Plugg den nye sensoren inn i ledningsnettet kontakten på motoren, noe som gjør at den er låst i. Legg ledningene over overføring og installere sensoren på festeboltene på bjelle boliger.
5

Installer Løsne mutterne på boltene og stram dem med en stuss og skralle. Test-kjør motoren for å kontrollere at den sveiv sensoren fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71759.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair