Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Feilsøking startproblemer med VW Passat

VW Passat er en firedørs sedan som kommer med en manuell eller automatisk girkasse. Hvis VW Passat vil ikke starte skikkelig, kan det være et problem med starteren. Starteren på Passat sender et elektrisk signal fra batteriet til motoren når nøkkelen er engasjert i tenningen. Du kan teste starteren med minimal automotive kunnskap og lite problemer. Du trenger
Wrench
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Park din VW Passat på et flatt underlag. Engasjere i nødbremsen for å sikre at bilen ruller. Noter sikkerhetskoden for din Passat radio. Du kan finne dette i brukerveiledningen.
2

Åpne panseret og bruke en fastnøkkel til å koble den svarte kabelen fra batteriet på høyre side av motoren. Gå under bilen og se etter motoren skjold. Bruk en fastnøkkel til å fjerne skjoldet hvis bilen har en (noen modeller ikke bruker en motor skjold).
3

Trekk skjoldet ut fra under bilen og finne starteren. Starteren er plassert på høyre side av motoren er bunnen. Koble den røde kabelen fra bilbatteriet, og koble den røde og svarte ledningene fra voltmeter din til startmotoren røde og svarte ledningene som går til batteriet.
4

Se på instrument display for en lesning. Hvis du ikke får en 12-volts lesing, må du enten bytte starteren eller batteriet. Test av batteripolene med voltmeter og skifte batteri hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75217.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair