Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Symptomene på en VW Remstrammer Pulley

The Volkswagen (VW) beltestrammeren skivene strammer Serpentine beltet som snur motor tilbehør, slik som air-condition kompressor og vannpumpe. Den nyere modell VWs har en automatisk strammer skivene som strammer Serpentine beltet som det strekker, men de eldre modell VWs har en strammer skivene som må justeres. Strammeren trinse viser symptomer når den kommer ut eller kreve erstatning. Serpentine Belt Squealing

VW beltestrammeren skivene kan bli for stramt eller for svak, slik at serpentin belte til å bære for tidlig eller skli under normale driftsforhold. Beltet begynner å hvine når strammer skivene er ikke stramt nok, slik at motoren går varm fordi vannet pumpen ikke fungerer effektivt. Dette symptomet kan være forårsaket av strammeren trinse fjær, noe som svekker over tid og ikke sted nok strekk på beltet. The Serpentine beltet kan også begynne å kjøre for varmt og for tidlig mislykkes. Strammeren skivene må skiftes når disse symptomene oppstår.
Motoren overopphetes

Motoren i VW kan overopphetes når det er et problem med beltestrammeren skivene. Dette symptomet er forårsaket av korrosjon bygge opp på strammeren trinse som ikke tillater skivene å justere serpentin beltet. Når korrosjon bygger opp, blir skivene fast eller ikke roterer, slik at serpentin belte til å strekke og løsne på motor tilbehør. Den korrosjon ikke slik at skivene å justere til strukket belte, skaper vannpumpen problem. Dette korrosjon er vanligvis forårsaket av veien rusk og fuktighet spruting på strammer skivene. Riktig smøring av strammeren skivene jevne mellomrom kan forhindre dette korrosjon oppbygging.
Dødt batteri

Et annet symptom på en VW beltestrammeren trinse går dårlig er det Batteriet lades ikke skikkelig. En sviktende strammer skivene ikke gir nok spenning på Serpentine beltet, hindrer dynamoen fra å lade batteriet. Den løse Serpentine beltet tillater ikke dynamoen å snu raskt nok til å lade batteriet, og batteriet kan slutte å jobbe eller ikke klarer å gi nok lading til tenningen og elektriske system for å starte motoren. Strammeren skivene må skiftes eller kontrolleres når Serpentine beltet er byttet ut for å sikre at den strammer skivene holder drive effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73656.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair