Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Varme kjernen installasjon for en 1991 Eagle Premier

En ovn kjerne i et kjøretøy er en radiator som inneholder varmt kjølevann fra motoren. Kjølevæsken passerer gjennom varmeren kjernen når ovnen er slått på, og slipper varmen inne i bilen. Varmeren kjernen i en 1991 Eagle Premier er en del av oppvarming og air condition enhet. Dette krever at du fjerner oppvarming og air condition enheten før du installerer varmeapparatet kjernen. Du trenger
Stikknøkkel satt
kjølemiddel resirkulering
Tenger
Marker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel. Tapp av kjølevæsken fra radiatoren, og lagre den for senere bruk.
2

kjølemediet i air condition-systemet med godkjent kjølemiddel resirkulering. Dette trinnet krever en lisensiert mekaniker.
3

Fjern den nedre trim dekning av instrumentpanelet med en pipenøkkel, og koble den støtten stang for instrumentpanelet. Skru ut skruen som fester det elektriske ledningsnettet for rattstammen til instrumentpanelet skott.
4

Koble den automatiske skift kabelen fra kjørespaken med en tang. Trekk hylsen på rattstammen ned for å avsløre den universelle felles. Marker rattstammen akselen og mellomakselen slik at du kan justere de to aksler senere. Demonter bolten som forbinder de to aksler.
5

Koble festeboltene på rattstammen med en pipenøkkel, og fjern rattstammen fra instrumentpanelet. Separer rattstammen aksel og mellomakselen, og fjerne dem fra bilen. Løsne defroster grillen fra instrumentpanelet.
6

Fjern skruene som fester parkeringsbremsen håndtaket med en pipenøkkel, og senke håndtaket. Ta av askebeger og elektriske kontakten for sigarettenneren. Koble til festeboltene som fester instrumentpanelet til gulvet. Løsne den innvendige temperaturen sensor og duct forlengelse fra gulvet i bilen.
7

Koble slangene fra varmeapparatet kjernen, og trekk ut støpslet fra kjølevæskenivået bryteren. Koble fra reservoar for kjølevæske fra varmeapparatet. Løsne den elektriske kontakten for viftemotor, og fjern vakuum linjer fra varmeapparatet. Løsne kjølerør fra instrumentpanelet.
8

Løsne mutrene fra varmeapparatet med en pipenøkkel, og trekk til varmeapparatet mot baksiden av bilen for å fjerne det. Slipp tappene på varmeapparatet bolig, og fjern varmeapparat kjerne. Skyv den nye varmeren kjernen inn i huset slik at de klikker på plass. Sørg for at pakningene på varmeren boligskjemaet en tett forsegling.
9

Utfør trinn tre til sju i motsatt rekkefølge for å installere varmeapparatet i bilen. Juster rattstammen akselen og mellomakselen i henhold til merkene du gjorde i trinn fire. Stram boltene som fester rattstammen til instrumentpanelet til 35 fot-pounds med en momentnøkkel.
10

Lad opp air condition-systemet med kjølemiddel. Dette trinnet krever en kvalifisert mekaniker.
11

Fest kabelen til minuspolen med en pipenøkkel. Fyll opp radiatoren med kjølevæske, og se etter eventuelle kjølemiddelsjekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75371.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair