Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner 2004 Duramax Injectors

The Duramax familie av dieselmotorer er designet av Isuzu og bygget av General Motors. De er først og fremst tilgjengelig i medium-duty lastebiler, som Chevrolet Silverado 2500 pickup. Den første generasjonen av Duramax motorene hadde motorkode LB7, og var i produksjon fra 2001 til 2004. 2004 Duramax motoren som brukes common-rail direkte innsprøytning, noe som ikke er avhengig av en elektronisk styreenhet. Prosedyrene for å fjerne drivstoff sprøytebrukere fra en LB7 Duramax motoren er generelt den samme for alle kjøretøyer. Du trenger
Stikknøkkel
dieselinjektor flytting verktøyet, J 44 639
Flare nøtt skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble kabelen fra batteriets minuspol med en pipenøkkel for å hindre uhellsutslipp av drivstoff under injektoren fjerning. Fjern festeboltene for den nedre ventil dekselet og koble dekselet.
2

Fjern festeskruene for drivstoff søl tråd med en pipenøkkel, og ta av utslippet linje fra drivstoff injektor. Fjern holderen bolt fra braketten av drivstoff injektoren.
3

Fest drivstoff injektor fjerning verktøyet J 44 639 til hylle for drivstoff injektor. Grip håndtaket på flytting verktøyet med en fakkel mutter skiftenøkkel.
4

Trekk den koniske mutteren skiftenøkkel bort fra drivstoff injektor å lirke den ut av injektoren hullet. Fjern drivstoff injektor fra kjøretøyet.
5

Kontroller drivstoff injektor for en kobber skive. Fjern skiven fra injeksjonsstedet hullet hvis vaskemaskinen ikke er på injektoren.
6

Gjenta trinn to til fem for å fjerne de gjenværende drivstoff sprøytebrukere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75209.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair