Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan måle en kamaksel Lift

En kamaksel kontrollerer høyden og varigheten av lift for ventilene i hodene på motoren din. Avstanden en kamaksel løfter motoren ventiler avhenger av størrelsen på kamaksel fliker. Som kamaksel svinger, beveger en pushrod langs lapp i en elliptisk mønster. Når støtstangen sitter på den avrundede delen av lobe, setter ventilen i sin lukkede stilling. Som støtstangen beveger seg over den skrå del av den fliken, åpnes ventilen. Kjenne kamaksel lift - lapp lengde - lar deg sette opp din motor for maksimal ytelse. Du trenger
Forgasser rengjøringsmidler
Rag
Vernier caliper
Vis flere instruksjoner
en

Spray forgasserrens på kamaksel fliker. La renere å sitte på kamakselen i fem til ti minutter. Tørk av oljerester og forgasser renere fra kamaksel med en fille.
2

Åpne kjevene til en Vernier caliper. Skyv den åpne kjeften over runde enden av en kamaksel lapp. Lukk kalipperens kjevene til hver kjeve sitter fast på den ene siden av lapp. Skriv ned målingen.
3

Åpne kjevene av bøylen. Plasser de nederste caliper kjevene på den avrundede enden av kamaksel lapp. Skyv den øverste kjeve stramt til toppen poenget med lapp taper. Skriv ned målingen.
4

Trekk avrundet lapp dimensjon fra taper dimensjon. Forskjellen mellom de to målingene er heisen av kamaksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73864.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair