Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fortelle om den Fuel Filter må skiftes

The drivstoffilter er en nødvendig del av et kjøretøy , dens formål er å filtrere urenheter ut av drivstoff før den når motoren . En tett eller skittent drivstoff filter kan begrense eller hindre drivstoff fra å nå motoren , noe som gjør det vanskelig eller umulig og definitivt utrygt å bruke kjøretøyet . For å sitere fra brucesmithautos.com : . " Som Fuel filter blir eldre mer og mer smuss samler inni den, gradvis begrenser flyten av drivstoff til motoren En delvis begrenset filter vil som regel gå nok drivstoff til å holde motoren på tomgang eller lav hastighet, men kan sulte motoren for drivstoff ved høyere hastigheter eller laster . slik at motoren kan kjøres fint å sette rundt i byen , men frese og mangler strøm når du prøver å kjøre på riksveg hastigheter eller passere noen. " Instruksjoner
en

Ta ut drivstoffilter. Hvis du ikke vet hvordan eller ikke føler deg komfortabel med å gjøre dette , er det best å la en mekaniker gjøre dette for deg . Hvis du vet hva du gjør , gå videre til trinn to .
2

Sjekk filteret for å se om det fortsatt ser ut til å være i god stand . Hvis det er synlig skitne det bør byttes ut. Hvis det ikke er noen synlige feil videre til trinn tre .
3

Blow gjennom filteret . Hvis luften går gjennom den med minimal motstand , er filteret fortsatt god. Hvis luften møter motstand eller ikke går gjennom , er drivstoff filter dårlig og må byttes ut .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71471.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair