Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte 2000 Grand Vitara kjørelys

Bytte frontlykter på Suzuki Grand Vitara kan være nødvendig hvis lysene har skader eller hvis de er ekstremt misfarget eller klart. Utskifting frontlykter er tilgjengelig fra Suzuki forhandlernett og gjennom noen spesielle deler butikker. Brukte frontlykter kan ofte bli funnet i restverdi verft til en mye lavere pris, men sjekk dem over for å sørge for at de ikke er skadet eller misfarget også. Du trenger
Screw driver satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Grand Vitara, finn deretter skruene i omkretsen av grillen fra foran. Fjerne dem med en stjerneskrutrekker og løft grill av bilen.
2

Finn den elektriske kontakten på baksiden av frontlys forsamlingen og koble den ved å trekke den rett bort fra baksiden av frontlys forsamlingen . Du må trykke ned låsetappen på kontakten før du kan fjerne det.
3

Finn skruen i radiator støtte over frontlys forsamlingen. Fjerne det med en stjerneskrutrekker. Flytt til forsiden av lyset og fjern de to skruene på bunnen av frontlys forsamlingen med Phillips skrutrekker, og trekk frontlys forsamlingen rett ut. Koble eventuelle ledninger som fortsatt sitter.
4

Plasser den nye frontlys på forsiden av din Suzuki og installere de tre festeskruene. Stram dem med en Phillps skrutrekker. Koble den elektriske kontakten på baksiden av frontlys forsamlingen, skyve det inn til låseklaffen engasjerer. Gjenta prosessen på motsatt side av lastebilen.
5

Plasser grillen på plass på fronten av bilen og installere festeskruene. Stram skruene med en stjerneskrutrekker. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72692.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair