Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan du monterer en Dash Pad

Sollys og konstant temperaturendringer føre instrumentbord å bli sprø og sprekke. Sprekkene ødelegge interiøret i bilen din og lar underlaget til å bli sprø. Dette fører til et fint støv dekker innholdet av kjøretøyet. Skifte et dashbord krever demontering av dashbordet, og en erstatning dash kan koste hundrevis av dollar. Installere en dash pad krever mindre arbeidskraft og koster mindre enn en erstatning dashbordet. Du trenger:
rene filler
Plast maling
Barberblad
100-sandpapir
Silikon lim
bolle med varmt vann
Ammoniakk-basert vindu renere

Vis flere instruksjoner
en

Tørk av dash pad med en ren fille. Rist malingskannen grundig i 30 til 60 sekunder. Spray flere lys strøk av plast spray maling på overflaten av dash pad. La malingen herde i 24 timer før du fortsetter med installasjonen.
2

Sett en tube med silikon i en bolle med varmt vann. La silikon for å myke opp mens du forbereder dashbordet for dash pad.
3

Cut utstående materiale fra sprukket dashbord med en barberhøvel kniv. Selv ut ujevnheter ved sliping dashbordet med 100-sandpapir. Spray en ammoniakk-basert vindu renere på slipes dashbordet. Tørk av renere fra dashbordet med en ren fille.
4

Sett dash pad på toppen av prepped dashbordet. Trim dash pad for å passe konturene av dashbordet. Fjern dash pad fra kjøretøyet.
5

Ta silikon fra det varme vannet. Bruk en dråpe silikon remover til undersiden kantene av dash pad. Påfør ekstra lim på overflaten av dashbordet.
6

Trykk på dash pad på overflaten av dashbordet. Arbeid fra midten og ut mot kantene av dash pad med en ren fille for å spre limet og fjerne rynker.
7

La limet herde i 24 timer for å sikre god vedheft mellom dash pad og dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72646.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair