Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre lyset i midten Takkonsoller av en Dodge Pickup

Det er to pærer i overhead konsollen av Dodge Ram pickuper. Dodge refererer til disse som leselys og de begge bruker en 168 pære, tilgjengelig fra alle auto-deler butikken eller fra Dodge forhandler. Disse to lys, mens ikke et krav i bilen, kan være nyttig når passasjeren din trenger litt lys i drosje på kvelden eller hvis du trenger å stoppe opp og lese et kart på en mørk vei. De kan endres raskt, og pærene er veldig billig. Du trenger
Tynn, flat verktøy eller skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn de to leselampe linser i overhead konsollen på bilen din. Sett inn en lang, tynn blad verktøyet inn i ytterkanten av linsen mellom konsollen og objektivet. En tynn, flat skrutrekker fungerer godt her.
2

Lirk ut på håndtaket på verktøyet, skyve tappen på innsiden av glasset i litt, mens du trekker den ned. Vær forsiktig så du ikke så mye press at du bryter eller kategorien konsollen.
3

Finn pære under linsen og trekk den ut av pære socket. Kast den gamle lyspæren og sett inn en ny 168 pære på sin plass, slik at pæren seter fast i stikkontakten.
4

Hev objektivet på plass mot overliggende konsollen, presser den opp til den låses på plass. Du må kanskje bruke et lett trykk mot tappen på objektivet for å skyve den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72444.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair