Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan får jeg Recall Arbeid utført på en Nissan?

Hvis du eier et kjøretøy, vil du av og til må sjekke for å se om det har blitt tilbakekalt for mekanisk arbeid. Nissan har online muligheter for å lære om tilbakekalling status for din spesifikke bil eller lastebil og en varsling for nye tilbakekallinger. Med et par stykker av lett tilgjengelig informasjon, vil du kunne få tilbakekallingen arbeidet gjort på din Nissan raskt. Se etter Letter

Les korrespondanse du får i posten fra produsenten eller forhandleren der du kjøpte Nissan. Når en sikring defekt er fastsatt på en Nissan kjøretøy, vil selskapet starte en tilbakekalling kampanje for å varsle eierne av de defekte biler gjennom posten, ifølge Nissan USA.

Informasjonsbrev vil spesifisere merke og modellen av Nissan som du eier, i henhold til sine poster, og det vil gi detaljerte instruksjoner om hvordan du får en reparasjon avsluttet. Vanligvis brevet kan tas til den lokale Nissan-forhandler og service teknikere vil vite hvordan de skal håndtere det derfra. Hvis det er noe problem med tjenesten du mottar, kan du ringe Nissan forbrukersaker på (800) 647-7261.
Look Up Tilbakekalling

Bruk Internett til se opp noen minnes på din Nissan ved å besøke Nissan utvidet garanti nettsted i Resources linkene nedenfor. Sørg for at du vet det nøyaktige året og modell for Nissan, slik at du ikke mottar noen feilaktige opplysninger.

Velg år og modell fra drop-down menyen og klikk på "send" for å innhente opplysningene. Siden vil vise hvilken type tilbakekalling og hva som vil bli gjort med det, herunder om det kvalifiserer for en gratis reparasjon.

Call for live hjelp i å finne minnes hvis du ønsker å snakke med en ekte person. Dial (877) 599-9499 for å snakke med noen som omhandler tilbakekalling problemer.
Finn en autorisert serviceavdeling

Når du er klar over hvilken type av tilbakekalling arbeidet du trenger for å ha gjort, ta din bil eller lastebil til en autorisert serviceavdeling for å få arbeidet ferdig.

Finn en forhandler ved å besøke forhandlere side på Nissan USA nettstedet i Resources nedenfor. Skriv inn ditt postnummer og programmet vil finne de nærmeste forhandlere til deg. Ring giveren ved hjelp av det børsnoterte kontaktinformasjon og spørre om deres evne til å betjene din Nissan for en tilbakekalling problem på stedet. Hvis de ikke kan gjøre det på dealership, vil de være i stand til å fortelle deg hvor du skal gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71760.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair