Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan lage en ramme for en Hoist

løfteutstyr er kraftige løfteinnretninger i stand til å heve motoren på en bil, for eksempel. Imidlertid, for å faktisk fungere, en heise må plasseres på en ramme. En solid heise rammen er ikke så vanskelig å bygge ut av noen eksisterende materialer. Prosessen er lik bygge en swing sett, men med noen modifikasjoner for å la rammen for å støtte enorme vekter. En tre-ramme er i stand til å bære en motor-blokk. Du trenger
tre treplanker, 8 meter med to inches av 6 inches
Trelim
Clamp
Drill
Drill bit satt
seks bolter og muttere, 7 tommer
8 treplanker, 8 fot med 2 inches med 4 inches
Marker
to treplanker, 4 meter med 2 meter med 6 meter
Saw
Box of 3-tommers treskruer
papp
Vis flere instruksjoner
en

Place de tre 2-by-6 planker sammen, så skaper de en 6-by-6-tommers bjelke. Lim sammen plankene. Klem strålen ned.
2

Bruk et bor marginalt bredere enn 7-tommers bolter. Bor hele veien gjennom strålen, og skyv bolten gjennom og skru mutteren på plass. Gjenta med de andre 7-tommers bolter, avstand dem jevnt langs strålen.
3

Legg to 2-av-4 planker oppå hverandre for å lage en 4-by-4 strålen. Skru sammen plankene med 3-tommers treskruer, må du snu stykke over og skru fra den andre siden. Gjenta tre ganger for å gjøre fire ben totalt.
4

Ordne to ben å danne side av en A-ramme. Den øverste hjørner av plankene bør være ca 6 inches hverandre, og bunnene av plankene bør være omtrent 7 meter fra hverandre. Lim og klemme bjelkene sammen.
5

inn en 2-av-fire på tvers av bunnen av en ramme, slik at det oppfyller med begge de ytre hjørner av en ramme. Spor nederst på denne trestykket med en markør.
6

Skjær av bunnen av den treramme.
7

Skjær de resterende to-by-6 stykker inn i fire to-fots planker. Plasser en av de to-fots stykker ca 6 inches under toppen av A-ramme og skru den på plass med treskruer. Du trenger minst tre skruer på hver side av en ramme.
8

Plasser en 2-by-4 planke om lag en tredjedel av veien opp en ramme. Stille opp på slutten av 2-av-4 med siden av en ramme. Klippe det overskytende strålen av enden. Skru bjelken på plass.
9

Place overflødig strålen fra forrige trinn på A-frame mot bunnen. Skjær av overflødig trevirke. Skru dette på plass.
10

Vend En ramme side over og feste et ekstra sett med tverrbjelker. Du trenger en 2-by-6 bjelke seks inches fra toppen og to to-by-fire stykker langs siden.
11

Gjenta de foregående trinnene for å lage en ny en ramme side.

12

Trace slutten av 6-tommers bjelke på et stykke papp. Skjær ut denne malen.
13

Juster malen slik at den hviler på toppen av to-by-6 planke. Trace malen.
14

Kutt overflødig tre for å skape et tomrom inne i en ramme hvor du vil lagre strålen. Gjenta sporing og kutte med den andre A-ramme.
15

Slide slutten av 6-tommers bjelke i sporet på toppen av en ramme. De to brikkene skal være på en 90-graders vinkel. Skru bjelken på plass. Gjenta med den andre enden av strålen og den andre A-ramme.
16

Hold en 2-by-4 planke i 45-graders vinkel mellom 6-tommers bjelke og midten to-by -4 på A-ramme. Skru dette på plass og klippe av det overskytende.
17

Fest vinsj til midten av seks-tommers bjelke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74034.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair