Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan ta fra hverandre Harley Sjokk

Harley-Davidson insisterer på at bare de støtdempere på sin Softail modeller kan demonteres. Alle andre Harley støtdempere må byttes så en forsamling. Harley selger en Softail senkesett som krever at du demontere Softail støtdempere. Og Progressive Suspension selger en pressekonferanse som hjelper til med demontering av Softail sjokk. Det er også mulig å improvisere lignende presser. Selve demontering av sjokkene er enkel og grei. Du trenger:
rene filler
Grease remover
Progressive Suspension sjokk verktøy eller hydraulisk trykk
Tre blokker (for hydraulisk trykk)
mekaniker eller tannlege pick
Vise
Aluminum skrustikke kjeve pads
Varmepistol
Box skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør bak gaffel slutten av sjokk nær sjokk beholderen segl så grundig som mulig med avfettingsmiddel og rene filler.
2

Plasser den flate enden av sjokk beholderen på trekloss eller blokker hvis du demonterer sjokket på en hydraulisk presse. La to inches plass mellom enden av hydraulisk støter og toppen av den lange øyet. Den lange øyet er stang som strekker seg fra slutten av sjokk beholderen.
3

Plasser den flate enden av sjokk beholderen i beholderen beholder ringen og senk den mekaniske ram til den berører slutten av den lange øyne hvis du bruker Progressive Suspension verktøyet.
4

Komprimer våren i beholderen ved å bruke press fra hydraulisk eller mekanisk ram til toppen av den lange øye til sjokket absorber keeper plate faller ned fra låseringen.
5

Fjern låseringen med en tannlege hakke eller en mekaniker hakke.
6

Slipp mekanisk eller hydraulisk press på slutten av det lange øye fra sjokket verktøyet eller hydraulisk trykk. Skille delene når den lange øyne er ikke lenger under press.
7

Fjern sjokk spjeld og våren plate forsamlingen fra beholderen
8

Linje kjevene til en skrustikke med aluminium bindestikka kjeve pads. Plasser sjokk demper montering i skrustikke slik at den lange øyne er festet i skrustikke kjevene.
9

Heat den lange øyne og lang øye låsemutter med en varmepistol for å løsne tråden locker på forsamlingen . Løsne fjæren plate lås mutteren med en fastnøkkel og spinne mutter fire eller fem ganger om klarering.
10

Skru spjeldet akselen fra lang øye mount med en skiftenøkkel. Ta våren plate og lås mutteren fra lang øye mount.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74911.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair