Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvor å Endre Rocker Box Pakninger på Harley Evolution

The Evolution motoren var en betydelig oppgradering i løpet av de foregående Shovelhead kraftverk. En del av redesign ble erstattet av spade-formede Shovelhead rocker dekker med rocker deksler som så ut som en bunke med blokker. Harley muntert klengenavnet sitt nye motoren Blockhead. Dessverre dekker Blockhead sin rocker lekket. Trekkene ble redesignet fire ganger. De tidligste rocker boks pakninger, og den verste, var laget av kork - de ble kalt "lim og skruer." Senere generasjoner av disse pakningene var laget av gummi. Selv om du kan erstatte disse pakningene uten å trekke av gasstanken, erfarne mekanikere vanligvis gjør det. Du trenger
Allen fastnøkkel
Skrutrekkere
Gassoppbevaring kan
Box fastnøkkel
Socket fastnøkkel
pakning skrape
pakning lim
service manual
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park din Harley i et godt ventilert område. Snu petcock til off. La motoren avkjøles helt.
2

Løsne fender kategorien bolt på baksiden av setet med en umbraconøkkel. Fjern bolten og skiven. Trekk tilbake på setet opp og tilbake for å fjerne det.
3

Koble den negative batterikabelen fra sin terminal med en fastnøkkel.
4

Fjern konsollen brakett bolt eller bolter. Bruk en fastnøkkel på konsoller festet til braketten med en enkelt eikenøtt bolt. Bruk en umbraconøkkel på konsoller festet til braketten med to eller tre Allen bolter.
5

Løsne ormen klemmen som forbinder drivstoffslangen til petcock med en flat skrutrekker. Fjern drivstoff linje fra petcock.
6

Tøm drivstofftanken gjennom petcock din inn i en stor bensin lagring kan. Hvis du har en split gass tank, må du også koble crossover slange og drivstoff lufting slanger på bunnen av tankene.
7

Fjern fremre og bakre bolter, skiver og muttere, ved hjelp en fastnøkkel på nøtter og en pipenøkkel på bolt hoder.
8

Koble bensinmåler kontakt under bensintanken på senere Evolution modeller.
9

Lift tanken rett opp og av motorsykkelen og sett det til side.
10

Fjern Allen boltene som fester rocker dekselet til motoren. Fjern dekselet. Arbeidet med en rocker dekselet på en gang, som begynner med frontdekselet.
11

Fjern metall pakning, som kalles en indre rocker cover eller en D-ring. Fjerne den gamle pakningen. Noen pakninger må skrapes bort.
12

Undersøk brukt pakning og rocker huset. Pakninger til hus med bare en delvis hylle pakning bruk lim. Hus med en hylle for å gi full støtte til pakningen trenger ikke lim.
13

Plasser pakningen på rocker arm forsamlingen ved hjelp av lim hvis nødvendig. Erstatte den tynne metall indre rocker cover og det rocker dekselet.
14

Skru Vippedekslet boltene i henhold til spesifikasjonene i butikken manual for Evolution din. Vanligvis er disse boltene strammet til ca 10 fot-pounds av dreiemoment.
15

Sett på gasstanken og fest pigtail tilkobling for bensinmåler. Koble drivstoffslangen til petcock ved hjelp av en orm klemme og flat skrutrekker.
16

Fest konsollen til konsoll. Fyll opp bensintanken. Koble batterikabelen og erstatte setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74910.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair