Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bruke Glassfiber Jelly

Glassfiber harpiks gelé er en no-drypp, selvherdende produkt som fungerer godt for å gjøre reparasjoner i vanskelige områder. Hvis du arbeider på en vertikal eller merkelig formet overflate, kan gelé konsistens av dette produktet hjelpe deg med reparasjoner eller lage mål du trenger ved å danne til overflaten og gjenværende på plass. Du trenger:
Sandpapir
Wheel jeksel eller Dremel verktøyet
Aceton
lofri klut
Vernebriller
Vernehansker
Clean plast kopp
Glassfiber harpiks gelé
Stick eller pensel
Glassfiber klut (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Klargjør området som skal repareres. Fjerne eventuelle rester eller flassing. Chip eller kutte overflaten slik at produktet kan fylle ut og holder seg. For eksempel, hvis du har en sprekk, skjære eller slipe et spor i midten slik at gelé kan komme inn i det og stikke. Måle størrelsen på glassfiber klut, må du dekke området hvis du bruker den i reparasjon. Klippe det nå å ha den klar.
2

Bruk hansker og vernebriller, og rengjør overflaten av reparasjon området godt med aceton og en ren klut.
3

Hell mengden av glassfiber gelé du anslå du trenger for det første programmet i en ren disponibel cup. Gelé stivner fort, så tid er kjernen, og du ikke ønsker å kaste bort produkt du ikke kan bruke.
4

Spre et lag med gelé med en børste eller flat padle-type stick . Arbeide det inn i sporet eller hull, uansett hvor produktet trenger å fylle. Arbeid laget av glassfiber klut i gelé laget hvis du bruker klut for å forsterke reparasjon. Påfør et tynt lag med gelé over toppen av duken, som en omvendt sandwich.
5

La det tørke helt. Glassfiber gelé tørker raskt. Avhengig av temperatur og fuktighet, kan området være klar til sand i løpet av 20 minutter. Sand med tung sandpapir og jevner ut reparasjonen.
6

Påfør et strøk av gelé eller gelé og klut, om nødvendig. Kluten bør bygges nok ikke til å komme gjennom i løpet sliping, det kan brukes minimalt med gelé. Tørk og sand som tidligere. Fjær kantene på reparasjon før området ser ut som resten av overflaten.
7

Rengjør området med aceton. Den er klar til å male.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75616.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair