Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

High impact Air Gun Verktøy

Trykkluftverktøy tilbyr pålitelighet og styrke. En luftkanon bruker svært få bevegelige deler. Lufttrykket beveger stemplene som genererer strøm. Det eneste vedlikeholdet som trengs på en luftkanon, eller pneumatisk verktøy, er daglig oljing hvis verktøyet er ikke self-oljing. Hovedmålet med en luftkanon er å levere et kraftig verktøy som kan intense mengder av dreiemoment eller press. De vanligste høy effekt luftverktøy er luft hammere, luft øvelser og muttertrekker. Air Hammers

En luft hammer er ikke et elegant verktøy. Den brukes til å levere gjentatte slag mot et objekt. Hammeren kommer med en rekke tips for å forme eller glatte metaller. En intern stempelet settes i gang av lufttrykk fra en luftkompressor. Stempelet skyter flere ganger frem og tilbake. De ulike tips avgjøre hva bevegelsen oppnår. En flat hammer spissen tillater en arbeider for å skape en kurve i et stykke av metall. Den flathodede kondenserer og sprer seg ut metallet som stempelet hammere ballen i overflaten av metallet. Meisel tips kan brukes til å chip bort på murstein eller stein, eller å huljern metall.
Air Drills

Air øvelser bruker lufttrykk for å generere høye nivåer av rotasjon sammenlignbare til batteridrevne driller. Verktøyet er svakere enn den elektriske varianten, men er mindre sannsynlig å bryte ned på grunn av begrenset antall bevegelige deler. Verktøyet leverer jevn rotasjon uavhengig av materialet. Elektrisk drill motorer kan ulempe opp i harde materialer. Air øvelser er tilgjengelig i en standard pistol stil, som ligner på elektrisk og håndholdte varianter som ligner på elektrisk skrutrekker. Verktøyet har en quick-release tilkobling på enkelte modeller, eller standard chuck-nøkkel tilkobling som krever en bestemt verktøy for å låse opp litt.
Muttertrekkere
< p> Muttertrekkere er den vanligste typen av høy effekt luft våpen. En muttertrekker kombinerer elementer av en luft hammer med en luft drill. Snarere enn bare å spinne en gear, leverer verktøy lufttrykket til en intern hammer som bygger seg opp kort før spinning gear. Den raske utslipp av lagret press eller energi oversettes til høyt dreiemoment rotasjon. Slagtrekkere fungerer best på sta eller skadet bolter. Den manuelle tilsvarer dette verktøyet ville være å plassere en skiftenøkkel på en bolt og hammer på det med en slegge. Verktøyet, som alle luft våpen, er pålitelig med minimalt med bevegelige deler. Den eneste vedlikehold nødvendig er å olje verktøyet daglig. Oljen hindrer de interne stempler og tannhjul fra å bli klissete eller tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73677.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair