Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Dreiemoment omformere FAQ

Automotive automatgirkasser bruke en momentomformer å overføre dreiemoment mellom veivakselen og overføring drivakselen . Torque converter forbinder veivakselen og overføring for å gi væske coupling og dreiemoment multiplikasjon . Hva er momentomformer komponenter?

Converter viktige komponenter er løpehjulet , turbinen , statoren og lock-up clutch . Omformeren er fylt med automatgir væske, som er nøkkelen til å overføre energi mellom motor og girkasse mens jevne kraftig vibrasjon.
Hvordan fungerer en momentomformer ?

skovlhjulet drives av motorens veivaksel . Når den roterer , skovlene lade fluidet, som i sin tur driver en turbin . Turbinen er montert på og driver overføringen inngående aksel . Statoren er montert mellom de to , noe som endrer strømningen av overføring væske tilbake til løpehjulet som det kommer ut av turbinen. Dette gir et dreiemoment multiplikasjon funksjon , maksimere mengden strøm som sendes til overføring .
Hva gjør Lock -Up Clutch gjøre?

Momentomformer er sekundær funksjon er som en lock -up clutch . Når bilen kjører med konstant hastighet , turbin og impeller sving på nesten samme hastighet. Momentet -sjonen ikke lenger kan brukes , så lås - clutchen i inngrep for å låse impelleren til turbinen . Torque converter fungerer da som en direkte sammenheng mellom motor og drivverk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74721.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair