Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Bypass jeg en Air Conditioning Compressor med Serpentine Drive Belt på en Ford F-150?

Noen ganger et problem med air condition kompressor kan føre til at det å faktisk låse opp. Når dette skjer på F-150, kan det hende du tror du trenger å erstatte kompressoren selv om du ikke bruker den. Det er en vei rundt dette problemet imidlertid, og du kan faktisk omgå kompressor alle sammen med en annen Serpentine beltet. Du trenger
String
Ratchet
Socket satt
Marker
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem serpentin belte fronten av motoren. Det er en gummi belte som går over alt av tilbehør i motoren.
2

Tegn et diagram over hvordan beltet rutes rundt motoren komponenter, inkludert air condition kompressor.


3

Løsne spenningen av serpentin belte med en skralle og socket å slå strammeren. Dette varierer avhengig av året på F-150 - noen har en manuell strammer som må slås ut som en skrue, nyere modellene har en automatisk strammer som du bare snu og holde
4

Trekk. Serpentine beltet fra trinsene på fronten av lastebilen.
5

Weave strengen over alle trinser, akkurat som de gamle belter var, men hoppe over kompressoren. Når de to endene av strengen møtes, lage et merke på strengen med en markør.
6

Ta den markerte strengen til deler butikken og gi råd til dem at du trenger et belte av den lengden. Serpentine belter har varierte størrelser, de siste fire sifrene i delenummeret er lengden på beltet i centimeter. Få den neste tilgjengelige størrelse opp og ned for å være sikker på at du finner en god passform.
7

Weave beltet over alle trinser, akkurat som den gamle remmen var. Når du kommer til kompressoren, ikke sette beltet over skivene. Bare å kjøre den under skivene.
8

Påfør spenning ved å enten slippe den automatiske strammeren eller innstramming strammer bolten med en skralle og socket.
9

Start F- 150 og la den gå, lytte etter eventuelle squeals.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72544.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair