Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan du bytter frontlys Slå på en 2001 F150

I en perfekt verden, ville biler, lastebiler og bildeler vare evig. Men det er en hårfin balanse mellom kostnader og lang levetid, slik at bilprodusenter hele tiden presse prosjektering konvolutt som det er relatert til å gjøre mer med mindre. Selv om frontlys bryteren for 2001 Ford F-150 er ansett som en elektrisk komponent, er dens mekaniske aspektet utsatt for normal slitasje etter mange års regelmessig bruk. Skifte defekt frontlys bryteren er enkel, krever minimalt med håndverktøy for å få jobben gjort. Du trenger
Memory saver enhet
Socket satt
Tynn, ikke-marring plast lirke verktøyet
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Koble et minne saver enhet til kjøretøy, i henhold til produktets spesifikke instruksjoner. Selv om ikke absolutt nødvendig å erstatte frontlys bryteren, bruker et minne saver vil unngå kortsiktige drivability problemer etter kobler den negative batterikabelen, i tillegg til å spare deg bryet med å omprogrammere bilens stereoanlegg og andre programmerbare funksjoner som er avhengige av konstant strøm . Åpne panseret og koble den negative batterikabelen med en stuss og skralle.
2

Sett inn en tynn, ikke-marring plast lirke verktøyet inn i gapet mellom den nederste høyre hjørne av frontlys bryteren montering og instrumentpanelet trimme. Forsiktig lirke forsamlingen fra instrumentpanelet. Frigjøre låsefestene for de elektriske kontaktene og koble kontaktene fra bryteren forsamlingen.
3

Koble de elektriske kontaktene til den nye bryteren og trykk-fit forsamlingen til instrumentpanelet . Kontroller at den nye bryteren er i av-stilling. Koble den negative batterikabelen til batteriet, og stram klemmen. Bruk en flat skrutrekker til å spre batteriet kabelklemme, om nødvendig. Forsøk aldri å pund eller hamre et stramt batteri klemme inn et batteri innlegg.
4

Koble minne saver enheten fra bilen. Test hodelykten bryteren for å fullføre utskiftningen prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75888.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair