Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre Fuel Pump på en '95 Ford 7.3 Diesel

En 8-sylindrede 7,3-liters dieselmotor er en av motorene som Ford bruker i full størrelse henting lastebiler. Denne motoren er mest vanlig i F-250 3/4-ton og F-350 i full tonns pickup lastebil. Drivstoffsystemet for denne motoren krever bensinpumpen å levere drivstoff under høyt trykk. Drivstoffpumpen for denne motoren er plassert i motorrommet på toppen av motoren. En turboladet motor vil også kreve at du fjerner turboladeren før erstatte drivstoffpumpe. Du trenger
Stikknøkkel satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble banjo bolt for drivstoff linje på bensinpumpen med en socket skiftenøkkel. Fjern beslag for drivstoff linje på baksiden av topplokk og kast de gamle tetningsringene. Løsne klemmene for bensinpumpen linjer på forsiden av bensinpumpen og koble drivstoff linjer.
2

Koble avløpsslangen fra drivstoffilteret og ta ut drivstoffilteret med en pipenøkkel. Løsne boltene for bensinpumpen festeskruene og trekk bensinpumpe fra veivhuset. Kast O-ring og koble tappet av bensinpumpen fra veivhuset bar.
3

Koble drivstoffpumpe tappet til bunnen av den nye drivstoffpumpen og bytt O-ringen på bensinpumpen. Installere den nye drivstoffpumpen inn i veivhuset og fest festeboltene med en pipenøkkel.
4

Installer drivstoffilter og fest sine bolter med en pipenøkkel. Fest avløpsslangen til drivstoffilteret og koble drivstoff linjer til forsiden av bensinpumpen. Trekk til klemmene på drivstoff linje og installere nye tetningsringer på baksiden av bensinpumpen.
5

Installer beslag for drivstoff linjer mot baksiden av topplokk uten å stramme dem. Installer banjo bolt på drivstoffpumpen og stramme den til 40 ft lbs. med en momentnøkkel. Stram beslag for drivstoff linje med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74440.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair