Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte drivstoff sprøytebrukere i 1ZZ FE

The 1ZZ-FE er en firesylindret 1,8-liters motor som er mest vanlig på Toyotas biler laget 1999-2005. Denne motoren bruker sekvensiell innsprøytning, noe som krever drivstoff sprøytebrukere å levere drivstoff til motoren under høyt trykk. Drivstoff injektorer for en 1ZZ-FE motoren er på toppen av motoren, og er tilgjengelig fra motorrommet. Utskifting av drivstoff sprøytebrukere i denne motoren krever fjerning av ytterligere motordeler. Du trenger
Stikknøkkel satt
Lett maskinolje
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bensinpumpen sikring i sikringsskapet under dashbordet. Start motoren og la motoren stoppe. Sveiv motoren for å sikre drivstoff linjene er tomme og skifte bensinpumpe sikring. Koble kabelen fra minuspolen å hindre at batteriet gnister under drivstoff injektor erstatning.
2

Koble dekselet for nr. 2 topplokk med en pipenøkkel. Ta av sugeslangen og drivstoff rør fra drivstoffrøret. Koble fra de elektriske kontaktene fra injektorer.
3

Koble drivstoffslangen fra injektorer og koble drivstoff sprøytebrukere fra motoren. Fjern avstandsstykkene fra topplokket og trekk drivstoff sprøytebrukere bort fra drivstoffrøret. Kast O-ring og pakning for drivstoff sprøytebrukere.
4

Coat de nye O-ringer og maljer med lett maskinolje før du monterer dem på de nye injektorer. Coat monteringsflatene på drivstoffrøret med lett maskinolje. Installer de nye injektorer i drivstoffrøret ved å vri dem på plass slik at de elektriske kontaktene vender bort fra drivstoffrøret. Smør injektor boringer i topplokket med lett maskinolje.
5

Monter avstandsstykkene og koble drivstoffrøret til topplokk. Trekk til festeboltene for drivstoffrøret til 14 fot-pounds med en momentnøkkel. Fest drivstoff linjen og PCV slange til drivstoffrøret. Koble dekselet for nr. 2 topplokk og stramme alle bolter til 7 fot-pounds. Koble kabelen til den negative batteripolen med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74799.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair