Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Selvhjelp Car Repair

Alle bilene krever vedlikehold og reparasjoner for å holde dem i drift jevnt og trygt. Gjøre små reparasjoner kan selv bidra til å forebygge langsiktige problemer, og er en god måte å spare unødvendige turer til en bilmekaniker eller forhandler. Mens enkelte tjenester bør bare gjøres av fagfolk, er det flere ulike hovedtyper av reparasjoner som kan gjøres med vanlige verktøy og litt kunnskap om kjøretøyet. Felles Reparasjoner

Mange av de mest vanlige reparasjoner kan gjøres ganske enkelt ved å lese bruksanvisningen og ser under panseret. Lave væskenivåer, som observert ved å se på målere på de tanker eller målepinner for kjølevæske kan motoren olje, bremsevæske og vindusspylervæske bli løst bare ved å legge riktig væske. Holde væskenivået opp er viktig for å hindre ytterligere problemer, som for eksempel overoppheting av motoren. Blås dekkene til de riktige nivåer (hvor mye som kan vanligvis finnes på innsiden av døren panel) ved hjelp av en kompressor eller luft apparatet tilgjengelig på de fleste bensinstasjoner.
Regelmessig vedlikehold

bilens reparasjon må også omfatte regelmessig vedlikehold, inkludert oljeskift og dekk rotasjoner. Skift motorolje ved anbefalte intervaller, vanligvis mellom tre og seks måneder, eller 3000 og 6000 miles, avhengig av hvilken type kjøring du har og hvilken type olje som brukes. For å skifte olje, ta ut bunnpluggen under motoren og samle den brukte oljen i en plast bassenget. Som renner olje, fjerne oljen filteret med et filter skiftenøkkel og sette inn en ny, ren olje filter. Bytt ut bunnpluggen og fylle olje på oljepåfyllingshullet punkt under panseret. Bruk alltid peilepinnen for å sjekke at riktig mengde olje har blitt lagt til. Roter dekkene ved å bruke reservehjul kit. Bruk jekken å løfte hvert hjørne av bilen, fjerne den eksisterende dekk og erstatte den med en annen i henhold til diagrammet oppført i brukerhåndboken. Følg nøye instruksjoner om hvor du vil plassere jack å gjøre denne oppgaven så trygg som mulig.

Elektriske reparasjoner

Elektriske problemer plage mange biler og kan bli kostbart å reparere. Men kan noen elektriske problemer bli diagnostisert eller reparert selv. I tilfelle av en elektrisk tilbehør som slutter å fungere, kan problemet være en blåst sikring. Sjekk sikringsskapet, som ligger under panseret eller under dashbordet. En defekt sikring kan gjenkjennes ved misfarging sin. Skift ut sikringen med en av de alternative sikringer av samme størrelse og farge. Andre elektriske problemer kan resultere i en feilkode vises på bilens kilometerteller eller tur data skjerm. Lagre koden og konsultere Internett for å finne ut hva problemet er. Noen biler krever en prosedyre som involverer pumping på bremsepedalen eller vri nøkkelen i en bestemt rekkefølge for å generere feilkoder eller tilbakestille varsellamper. Mens lett å gjøre selv, kan denne prosedyren være en kostbar service til en auto shop.
Professional Repair

I noen tilfeller er reparasjoner som trengs for bilen din kan være best overlates til fagfolk. Dette inkluderer de fleste motoren fungerer, sammen med kroppen arbeid som krever spesialiserte verktøy eller kompetanse. I tillegg kommer nye kjøretøy funksjoner som datastyrte underholdning systemer eller hybrid-elektriske drivlinjer teknologisk avanserte og bør bare være betjent av spesialtrente mekanikere. Å gjøre mindre reparasjoner i hjemmet kan ikke eliminere turer til en profesjonell mekaniker, men det kan gjøre dem kortere, mindre hyppige og mindre kostnadskrevende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71460.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair