Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en clutch master sylinder i en 1994 F150

Tidlige biler utnyttet mekanisk clutch systemer med flere kabler og trepunkt tilkoblinger. Disse mekaniske clutch systemer hadde mange problemer som krever hyppig justering av clutch forsamlingen. Det var også vanskeligere for kjøretøyet operatøren å tilkoble og frakoble clutchen under kjøretøyets drift. Den påfølgende hydrauliske clutch systemer tilbudt mer pålitelighet og brukervennlighet, og krevde mindre vedlikehold for å holde bilen i drift. Det hydrauliske koplingssystem opererer lik det hydrauliske bremsesystem, men det er fortsatt mekaniske komponentene som brukes på sendersiden av det hydrauliske koplingssystem. Skifte clutch master sylinder krever felles verktøy og grunnleggende bil reparasjon kunnskap. Du trenger
Flat-skrutrekker
Pipenøkkel og stikkontakter
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
Clutch Master Cylinder Fjerning Side
1 < p> Koble fra den negative batterikabelen fra bilens batteri.
2

Lirk av clutchpedalen ventilløfteren, beholder bolten og foringen, ved hjelp av en flat skrutrekker. Clutchpedalen ventilløfteren, beholder bolten og foringen er plassert inne i bilen, på toppen av clutch-pedalen.
3

Finn sperrebryter kontakten inne i bilen, på toppen av clutchpedalen. Trykk inn de to tappene på siden av kontakten. Dra kontakten fra hverandre.
4

Fjern de to master sylinder brakett beholde nøtter, ved hjelp av en fastnøkkel og socket. Fjern braketten. Løsne mutrene og braketter plassert på toppen av clutch pedal, inne i kjøretøyet.
5

Finn clutch master sylinder på høyre side av motorrommet, mot brannmuren.

6

Finn clutch røret som går fra master sylinderen til slave sylinder på overføringen. Fjern de to klemmene som fester clutch røret til master sylinder, med nebbtang. Trekk clutch tube av master sylinderen.
7

Trekk clutch master sylinder vekk fra motorrommet brannmuren til festebolter fjerne brannmuren. Roter clutch master sylinder ¼ omdreining mot klokken for å tømme sperrebryter og trekk forsiktig ut av motorrommet.
Clutch Master Cylinder Installasjon
8

Sett de to støttemurer mutter studs på den nye clutch master sylinder gjennom brannmuren, i motorrommet.
9

Place master sylinder braketten på master sylinder pigger inne i bilen. Installer de to feste mutterne på master sylinder studs. Stram mutterne, med en pipenøkkel og socket.
10

Skyv clutch røret på clutch master sylinder og installere de to klemmene, ved hjelp av nål-nese tang.
11

Skyv sperrebryter inn i kontakten på toppen av clutchpedalen inne i kjøretøyet.
12

Monter foringen inn clutchpedalen ventilløfteren og sikre clutchpedalen til støtstangen med låsepinnen, ved hjelp av nål-nese tang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72352.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair