Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan finne og erstatt den Blower Motor Resistor på en 2007 Nissan Versa

Når en viftemotor motstand mislykkes, vil viftemotor bare operere i en fart, og dette er ofte den første og eneste tegn på en defekt viftemotor motstand. Denne feilfunksjon oppstår fordi motstanden regulerer mengden av strøm som flyter til viftemotoren i forhold til posisjonen av viftehastighet kontrollbryteren. Siden viftemotor bryteren i en 2007 Nissan Versa ligger bak bremsepedalen montering, må en rekke komponenter demonteres for å utføre denne reparasjonen. Du trenger
Metric boksen fastnøkkel satt
Metric socket set
Needle-nese tang
Ratchet satt
Metric muttertrekker satt
skrutrekker satt
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Slå av motoren og åpne panseret. Koble fra den negative batteripolen med en metrikk boks fastnøkkel.
2

Åpne førersiden døren og fjern sikringen luken. Fjern skruene som holder nedre panel etterbehandler med metriske muttertrekker. Trekk den nedre panel finisher bort fra dashbordet til den kommer løs. Koble den diagnostiske data port elektriske kontakten og fjerner ferdig panel fra kjøretøyet.
3

Koble gasspedalen posisjon sensor elektriske kontakten. Fjern bremselys bryteren fra bremsepedalen forsamlingen ved å forsiktig dukker det løs.
4

Fjern snap og clevis pins fra brems booster med en liten flat skrutrekker og nebbtang. Fjern mutrene som holder bremsepedalen forsamlingen braketten til kjøretøy med en metrisk socket og skralle. Fjern bremsepedalen forsamlingen fra kjøretøyet.
5

Finn viftemotor motstand. Det ligger rett bak bremsepedalen montering på baksiden av brannmuren. Det holdes på plass av to skruer, og er rektangulær i form. Koble viftemotor motstand elektriske kontakten. Fjern skruene som holder viften motor motstand til bilen med en skrutrekker og fjern den fra bilen.
Installasjon
6

Sett den nye viftemotor motstand på plass og reinstallere sine festeskruene. Koble den elektriske kontakten.
7

Inspiser bremsepedalen forsamlingen for deformasjoner, bend, sprekker og noe sub-standard tilstand. Mål lapping lengden av sub-braketten og sideplaten med en metrisk målepunktet. Sørg for at lengden er minst 6,9 mm. Hvis noen av disse tilstandene er ute av spesifikasjonen, erstatte bremsepedalen forsamlingen før du fortsetter.
8

Sett bremsepedalen forsamlingen på plass og installere mutrene som holder bremsepedalen forsamlingen til bilen med en beregning Ratchet og socket. Installere snap og clevis pins til sin opprinnelige plassering.
9

Sett bremselys bryteren til bremsepedalen forsamlingen. Sjekk bremsepedalen forsamlingen for å sikre at den fungerer som den skal.
10

Sett den nedre panel finisher på plass og trykk ned på den til den klikker på plass. Installere de nedre panel finisher skruer. Koble den diagnostiske data port elektriske kontakten og installere sikringen luken.
11

Koble til minuspolen. Slå på tenningen og teste viftemotor å sikre at det fungerer som det skal i alle hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75819.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair