Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Cross Gjenget oljefilter

Oljeskift i en bil eller lastebil er den viktigste vedlikehold å gjøre. Hvis ikke endret regelmessig eller på riktig måte, kan motoren gripe og ende opp som trenger å bli erstattet. Ved oljeskift, er en av de vanligste problemene en lekker filter etter at endringen er gjort. Det kan være tre årsaker til filteret for å lekke: den er løs, den gamle filterpakningen er fremdeles på monteringsflaten eller det er kryss tres. Det sistnevnte av disse er en som vanligvis oppstår når filteret er vanskelig å nå, når dette skjer, er det enkelt å løse. Du trenger
Nytt filter
Vise fatt
Nytt olje filter montering stud
Red tråd locker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern krysse gjenget oljefilteret. Dette kan kreve bruk av et filter skiftenøkkel eller, hvis en mer vanskelig sak, et brekkjern. Hvis filteret er kryss gjenget, det er en sterk mulighet for at montering stud vil komme ut med det.
2

Rengjør hele filter montering området. Dette vil bidra til å sikre at skitt ikke kommer inn i de nye gjengene på den nye montering stud.
3

Fjern det gamle montering stud hvis det ikke kom ut med filteret. Noen studs krever en stor Allen typen fastnøkkel til å fjerne, sjekk med produsenten av kjøretøyet eller din lokale deler butikken
4

Rengjør motoren siden av trådene for den nye stud.. Siden av motoren tråder vil være en annen avstand og størrelse fra oljefilteret tråder. For å være sikker på oljefilteret tråder, test-plass det nye filteret på stud.
5

Place to dråper rød tråd skap på siden av motoren gjengene på nytt stud. Dette vil bidra til å sikre den nye stud ikke utilsiktet løsner.
6

Installer den nye stud. Pass på å ikke krysse tråden tappen på motoren eller montering blokken. Stram bolten ikke mer enn to omdreininger siste hånd stramt. Over-stramme stud kan bryte den.
7

Rengjør underlaget og installere det nye filteret. Pass på å ikke krysse tråden det nye filteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71495.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair