Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner du Serpentine belte i en 1994 Buick LeSabre

The Serpentine beltet på 1994 Buick LaSabre vil strekke seg over tid, og du blir nødt til å fjerne den. Beltet må kanskje komme av hvis du arbeider på en av tilbehør på fronten av motoren også. Uansett, ta beltet av bilen gjør at du kan undersøke det og alle trinser i systemet for slitasje eller skade. Dra nytte av tiden mens den er slått av, og sørge for at alt er i orden før du installerer eller bytter ut beltet. Du trenger
Wrench satt
3/8-inch stasjonen socket
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen din og finn negative batteriet kabel. Fjern bolten fra den negative batterikabelen enden med en skiftenøkkel og fjerne kabelen fra batteriet. Dette vil holde motoren starter ved et uhell mens hendene er i skivene.
2

Finn Serpentine beltestrammeren på forsiden av motoren. Det sitter mellom dynamo og servopumpe, nær toppen av motoren.
3

Sett firkant fra en 3/8-inch skralle i det firkantede hullet på arm av beltestrammeren. Roter strammeren mot klokken til beltet løsner deretter fjerne beltet fra alle trinser og ut av motorrommet.
4

Roter Serpentine beltet strammer klokken til den er tilbake i hvilestilling. Ikke la strammer slå tilbake, eller du vil skade våren og indre deler av strammeren. Du kan nå utføre noe arbeid som trengs eller installere et nytt belte på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72026.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair