Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner du Kjølepumpe av en 99 Jetta GLX 2,8 6cyl. AAA

The Jetta er en liten familie bil som Volkswagen har produsert siden 1979, og tredje generasjon av denne serien omfatter 1993 gjennom 1999-modeller. GL trim nivå for 1999 Jetta funksjoner Volkswagens AAA motor, en seks-sylindret 2,8-liters motor med to ventiler per sylinder. På undersiden av vannpumpen for 1999 Jetta sirkulerer vann og kjølevæske gjennom motoren for å unngå at motoren blir overopphetet. For å fjerne vannpumpe fra en AAA motor, trenger du en motor heise å få tilgang til vannpumpen. Du trenger
Stikknøkkel satt
Marker
Engine heise
Shop håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Koble kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel. Plasser en beholder under radiatoren avløp og fjern bunnpluggen. Tapp av kjølevæsken fra radiatoren og erstatte tappepluggen. Koble luftfilteret.
2

Marker tilbehøret drivreim for å vise sin rotasjonsretning. Hold drivreim remskive på plass og fjern drivremmen. Koble fra eksosrøret fra katalysatoren med en pipenøkkel.
3

Fjern festeboltene for kjølevæske reservoaret og flytte den ut av veien. Koble til festeboltene for den bakre motorfester og kjølevæske pumpe. Hev motoren fra sine bakre festene med en motor heise og ta av vannpumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75148.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair