Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer en Timing Belt for en 2000 Ford Focus

The Ford Focus er en kompakt bil som Ford begynte å produsere for 2000-modellen år i Nord-Amerika. Motoren for en Ford Focus laget før 2005 er en firesylindret 2,0-liters motor med doble overliggende kamaksel. Denne type motoren bruker en timing belte i stedet for en timing chain, og krever at du erstatte timing belte med jevne mellomrom. Tidspunktet belte for en 2000 Ford Focus gjør veivakselen for å slå kamaksel. Du trenger
Stikknøkkel satt
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
8mm unbrakonøkkel
1/8 tommer borekronen
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Fjern kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel for å hindre at du starter motoren. Koble tilbehøret drivreim og strammer. Ta av dekselet for registerremmen.
2

Løsne mutrene for høyre forhjul med en hjulmutternøkkel. Heve bilen og støtte den på bukker. Ta av høyre forhjul og høyre splash skjold med en pipenøkkel. Koble fra trinsen for veivakselen.
3

Vri Registerreim klokken slik at timing merkene på kamaksel og veivaksel tannhjul på linje med sine respektive merker på motoren.

4

Løsne bolten for timing beltestrammeren med en pipenøkkel. Slå strammeren 1/4 omdreining mot klokken med en 8mm unbrakonøkkel. Plasser en 1/8 tommer borekronen inn i hullet på timing beltestrammeren å holde strammeren på plass. Fjern timing belte fra kamaksel tannhjulet og veivaksel tannhjulet.
5

Plasser den nye timing belte på veivakselen. Fullfør Registerreim installasjonen ved å gå frem i mot klokka. Fjern boret fra timing beltestrammeren hull for å frigjøre strammeren.
6

Drei veivakselen klokken to hele omdreininger for å justere timing markerer nok en gang. Stram bolten for timing beltestrammeren til mellom 15 og 22 pounds med en momentnøkkel.
7

Koble Veivakselremskive og stramme montering bolt til mellom 81 og 96 ft lbs. med en momentnøkkel. Koble den rett splash skjold og høyre forhjul med en pipenøkkel.
8

Senk bilen og trekke til mutrene med en hjulmutternøkkel. Installere det på drivreim og strammer med en pipenøkkel. Fest kabelen til minuspolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74934.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair