Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner du Lifter på en Chevy 454

The Chevy 454 er en populær og pålitelig hot-rodding motor som har eksistert siden 70-tallet. Cubic inches oversette til hestekrefter hver dag i uken, og 454-kubikk-tommers Chevy motor skaper mye hestekrefter. Den Chevy motor 454 er tradisjonelt kjent som Rat motor (som er den 396 og de motorer 427), mens Chevy er mindre motorer er referert til som den lille blokk. De 454 løftere vil vare lenge med riktig olje changes.You kan fjerne en løfter fra en Chevy 454 motor uten spesialverktøy. Du trenger:
Vernebriller
Skrutrekkersett
Wrench satt
Socket satt
Vise-grip tang
Drensvannsoppsamler en mobiltelefon kamera
Show Mer Instruksjoner
en

Løft panseret og rekvisitt åpen. Skyv et avløp pan under radiatoren og åpne tappekranen. Tapp av kjølevæsken fra radiatoren. Fjern den øverste radiator slangen fra radiatoren og inntak manifold.
2

Knips et bilde av toppen av motoren med din mobiltelefon-kamera. Denne viljen til å hjelpe montering.
3

Fjern luften renere. Koble drivstoffslangen og gassvaieren, eller sammenhengen i så fall utstyrt, fra forgasseren.
4

Fjern distributør cap fra distributøren. Lage et merke på den fordelingsskap korresponderende med elektroden på den siden av rotoren knappen. Dette gjør det enkelt å justere rotoren knappen med distributøren når du installerer distributør. Koble fra distributør, løsne distributør hold nede klemme og skyv den tilbake, og løft distributør akselen ut av inntak manifold.
5

Løsne og fjern skruene som fester ventilen dekker til topplokk . Fjern de 12 boltene som fester inntak manifold til topplokk. Trykk på en rett skrutrekker mellom inntak manifold og blokken. Inntaket manifold er noen ganger limt ned med pakning sement.
6

Løsne rocker armene på alle ventiler som trenger de løftere erstattet. Registrere antall full og delvis snur rocker nøtter er slått på hver rocker å lette reinstallering.
7

Fjern ventilløfterne fra toppen av løftere som skal fjernes. Notere hvor hver Ventilløfteren var plassert slik at du kan installere dem på samme sted i samme posisjon.
8

Grip den øverste kanten av løfteren skal fjernes med en skrustikke-grep tang og rotere det mens du trekker opp på den. Noen ganger bunnen av løfteren får en opphopning av lakk på den, og det tar litt av roterende og trekke fjerne løfteren fra sine boring.
9

Sett de nye løftere. Omplassere ventilløfterne i nøyaktig samme hullet de var i, i samme posisjon. Erstatte rocker arm på toppen av push rod og ventilen stammen. Træ rocker arm nøtter tilbake på studs samme mengde svinger som trengs for å fjerne dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74334.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair