Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer Dørhengsel foringer på en 1993 S10

De bolter og foringer som holder døren hengslene delene sammen på din S10, gjøre mer enn bare å holde døren faller av. Foringene også servert å justere døren og holde den fra sagging når den åpnes. Hvis foringer eller pinner er utslitt, kan døren åpnes og lukkes hardt, kan synke eller kan ikke justere i det hele tatt. Nye bolter og foringer leveres som et kit fra de fleste auto deler butikker samt gjennom en Chevy forhandler. Du trenger
Jack
Block av tre
liten lirke bar
Brass drift
Hammer
Heavy fett
Vis flere instruksjoner
1

Åpne døren din S10 og finne døren hengslene kjører gjennom sentrum av hengslene. Støtte døren med et gulv jekk og en trekloss fra under bunnen av døren, men ikke på den ytre hud. Kontroller at blokken er langt nok i å ikke bøye noe på døren når du fjerner pinnen.
2

Plasser en liten lirke bar under hodet av den øverste hengselpinnen og lirke den opp. Du må kanskje bruke en liten messing drift og hammer for å kjøre den opp fra bunnen hvis det ikke har blitt smurt eller vedlikeholdes.
3

Fjern pinnen fra hengslet og kast den. Skyv den indre og ytre hengsler hverandre for å avsløre hengslene foringer. Ta ut de gamle foringene og kast dem, og sette inn to nye foringer i hullene. Du må kanskje trykke dem inn i hengslene forsiktig for ikke å knekke dem.
4

Juster hengselet delen, strøk den nye pin med tung fett og sette inn den nye pin inn i hengslene og gjennom foringer. Banke forsiktig på plass. Flytt til nedre hengslet og gjenta trinnene for å erstatte bolten og foringen der også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72384.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair