Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Toyota Previa elektriske problemer

Elektriske problemer i 1991 Toyota Previa kan forårsake brann . Etter flere klager til National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) av kupé branner forårsaket av en kortslutning i bilens radio /kassettspiller , utstedt Toyota en tilbakekalling i september 1993 . Consumer Complaints

Forbrukerrådet klager på NHTSA nettstedet indikerer at flere 1991 Toyota Previa eiere opplevd branner , hvorav noen var sine biler , på grunn av elektriske problemer . Mange av de rapporterte branner skjedde over natten , mens bilene var parkert .
Recall

9. september 1993 varslet Toyota NHTSA at de ville bli tilbakekaller 1991 Previa og Camry kjøretøy på grunn av en produksjonsfeil problem i bilenes radio /kassettspiller enhet . En kabling problem i de berørte Toyotaer kan føre til kortslutning og til slutt føre til brann.

Reparasjon

Eiere av biler som er berørt av tilbakekallingen bør ha blitt varslet av Toyota og beskjed om å bringe Previas i gratis reparasjon av radioen. Forbruker rapporter til NHTSA tyder på at flere branner oppstått på grunn av denne utgaven år etter tilbakekalling. Flere hevder de aldri ble varslet . Previa eiere opplever problemer med kablingen kan kontakte NHTSA eller Toyota med sine VIN tall for å finne ut om bilen deres kunne bli berørt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74503.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair