Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik feilsøker en 2001 Mustang

Starte problemer kan skje med alle kjøretøy fra tid til annen og krever feilsøking for å finne årsaken. Selv om dine 2001 Mustang bør starte hver gang tenningsnøkkelen engasjerer, det er de få gangene spy bilen ikke går etter planen. Systematisk kontroll de ulike komponentene som utgjør start krets er en del av feilsøkingen. Du trenger
Batterilader
5/16-inch skiftenøkkel
Stålbørste
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

start med Mustang batteri. Ta ut og rengjør batteripolene og innlegg for en forbedret tilkobling til start kretsene. Løsne terminalen bolter med en 5/16-inch skiftenøkkel og fjerne dem fra innleggene. Pensle både innlegg og klemmer rene med en stålbørste før du kobler terminalene på batteriet.
2

Kontroller at batteriet er skikkelig ladet ved å koble den til en batterilader. Koble de positive og negative fører fra laderen til de respektive innlegg på batteriet. Når laderen er koblet til en stikkontakt, vil måleren på forsiden av laderen indikere ladenivå som finnes i batteriet. Hvis batteriet er lavt og vil ikke ta en kostnad, bytte ut batteriet med et nytt.
3

Sjekk at dynamoen er riktig å sende en ladestrøm til batteriet. De fleste auto deler butikker gir en dynamo og batteri test som en gratis tjeneste til sine kunder. Hvis dynamoen ikke lader opp batteriet, bytte den ut med en ny eller reparert en.
4

Inspiser bensinpumpen sikkerhetsbryter om bilen skrur men vil ikke starte. Drivstoffet sikkerhetsbryter for en 2001 Mustang ligger på førersiden av stammen kupé. Trekk teppet ned like foran førersiden baklys og trykke på reset-knappen på sikkerhetsbryter, hvis den er utløst. Sikkerhetsbryteren er designet for å stenge drivstoff av til motoren i tilfelle en ulykke. Imidlertid vil bryteren noen ganger tur uten noen åpenbar grunn.
5

Sjekk for feil tennplugger hvis motoren skrur men klarte ikke å starte. Gamle eller skitne plugger vil mislykkes å tenne drivstoffet /luftblandingen i motoren, og hindrer den fra å starte på egen hånd. Foulet tennplugger vises dynket i bensin. Burns eller hakk i virksomheten slutten av en tennplugg er en indikasjon på at det må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72738.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair