Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Feilsøking av en Mazda MPV

Mazda MPV er en sedan-stil bil som er foretrukket av forbrukerne for sitt drivstofføkonomi. Hvis du har problemer med din Mazda MPV, er det flere ting du kan gjøre før du tar det med til en butikk. Tomme batterier, ingen gass, eller et lavt kjølevæske nivå kan føre til Mazda MPV ikke starter. Du trenger ikke å være en Mazda tekniker for å få MPV tilbake på veien. Du kan som regel gjøre det selv med lite problemer. Du trenger
Gass
Channel låser
Voltmeter
Jumper kabler
50/50 kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Turn nøkkelen i MPV tenningen og se over instrumentpanelet. Sjekk drivstoff nivå og batterilading å avgjøre om dette er ditt problem. Hvis du hører en klikkelyd når du vrir om nøkkelen, må du ha din dynamo erstattet av en servicetekniker.
2

Fyll bensintanken med bensin hvis nødvendig. Pop panseret på din Mazda MPV og se over batteritilkoplingene. Batteriet er plassert på høyre side av motoren. Batteriet skal være riktig koblet til terminalene. Bruk et par av kanalen sluser for å stramme kabelforbindelsene til batteripolene.
3

Bruk et voltmeter for å teste batterilading. Hold ledningene til voltmeter til terminalene på toppen av batteriet. Du bør få en 12V lesing. Hvis du ikke får en 12V lesing, kan du hoppe ut batteriet.
4

Har en venn krok startkabler-kabler opp til sine bilbatteri og koble deretter den andre enden av jumperen kabelen til bilens batteri. Starte den andre bilen, og prøv deretter å starte MPV. La batteriet lade i omtrent 10 minutter før du slår den MPV av. Prøv å starte MPV. Hvis MPV ikke starter, er batteriet døde, og du må erstatte det.
5

Sjekk over kjølevæske systemet hvis MPV er overoppheting. Finn kjølevæske tank på venstre side av motoren. Se etter streken på kanten av tanken. Pass på at du kjølevæske er fylt til streken. Dersom kjølevæsken ikke er fylt til den linjen, fyll den med 50/50 kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75266.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair